Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024
αληθινές ιστορίεςΗ πρώην γυναίκα μου αγόρασε 220 ευρώ γόβες για τον γάμο της,...

Η πρώην γυναίκα μου αγόρασε 220 ευρώ γόβες για τον γάμο της, με τη διατροφή των παιδιών

Χώρισα το 2014 με 3 μικρά παιδάκια τότε.

Σήμερα οι κορες μου είναι 10 12 και 14 ετών.

Πάντα τυπικός με τη διατροφή και την επικοινωνία, συγκεκριμένα δίνω πλέον 600 ευρώ το μήνα και για τα τρία παιδιά και πάντα στην ώρα τους.

Η πρώην σύζυγος δεν δούλεψε ποτέ όσο ήμασταν παντρεμένοι ούτε και όταν χωρίσαμε. Παρ’ όλα αυτά δεν την πίεσα γιατί έδειχνα κατανόηση που με τρία μικρά παιδιά δεν ήταν τόσο εύκολο αν εργαστεί. Κάπου έκανα κι εγώ τα στραβά μάτια από φόβο μη μου στερήσει τα παιδιά τα οποία βέβαια κάποιες φορές, ειδικά όταν έκανα νέα σχέση, μου τα στερούσε.

Πολλές φορές πήγαινα να παρω τα παιδιά απ’ το φροντιστήριο και είχε πάει πρώτα εκείνη και τα είχε πάρει τάχα ότι ξεχάστηκε, άλλες φορές δεν τα έδινε στα τηλέφωνα λέγοντας ψέματα ότι τάχα κοιμόντουσαν απ’ τις 8 το βράδυ. Ανάλογα τα φεγγάρια της. Εγώ όμως τυπικός.

Πέρσι έκανε μια σοβαρή σχέση με έναν άνθρωπο που δεν τον θεωρώ κατάλληλο για τα παιδιά μου αλλά και τί να πεις. Πήρα τη δικηγόρο μου, τη ρώτησα αν μπορώ να πάρω τα παιδιά και μου ειπε οτι μπορούμε να ζητήσουμε συνεπιμέλεια ή επιμέλεια και ό,τι αποφασίσει ο δικαστής. Μου είπε επίσης ότι μπορώ να ζητήσω μείωση της διατροφής εφόσον η ίδια ξαναπαντρεύεται αλλά δεν ήθελα να στερηθούν τίποτα τα παιδιά μου.

Έχει λοιπόν κανα 6μηνο τώρα που ετοιμάζει τον γάμο της νε τον νέο σύζυγο και μου φέρνει τα παιδιά βρώμικα, με τρύπια παπούτσια και φθαρμένες μπλούζες.

Της έκανα παρατήρηση ευγενικά και θύμωσε ότι τάχα της τη μπαίνω επειδή ξαναπαντρεύεται που προσωπικά δεν μου καίγεται καρφί.

Ήθελε μια μέρα η μεγάλη μαγιό για το κολυμβητήριο και το παιδί έχανε προπονήσεις γιατί η μητέρα της δεν της έπαιρνε. Όταν ρώτησα γιατί δεν της αγοράζει μου είπε γιατί η μαμά έχει έξοδα τώρα με το γάμο λέει και δεν μπορεί να μας ψωνίζει.

ΚΑΙ ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΓΑΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΑ ΕΓΩ ΤΑ ΔΙΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ;

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν όταν προχθές μου ήρθε μια ειδοποίηση στο κινητό για 220 ευρώ αγορά με την κάρτα από κατάστημα με γυναικεία παπούτσια που έχει μόνο μάρκες και νυφικές γόβες.

Ρε πάτε καλά; Σας πληρώνουμε στο διαζύγιο, πληρώνουμε και τους δεύτερους γάμους σας; Αλήθεια τώρα;

Δεν θα έλεγα τίποτα αν ήταν τυπική με τα έξοδα των παιδιών αλλά στερεί από τα παιδιά για να κάνει το ψώνιο της με τα δικά μου λεφτά.

Τί να κάνω;

Σωτήρης

Τα πιο σημαντικά