Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΗ πρώην αδέσποτη Ρόξυ, η σκυλίτσα που κρέμασε ο σύζυγος- δολοφόνος της...

Η πρώην αδέσποτη Ρόξυ, η σκυλίτσα που κρέμασε ο σύζυγος- δολοφόνος της Καρολάιν

Tο έγκλημα των Γλυκών Νερών θα μείνει στην ιστορία ως ένα από τα πιο σοκαριστικά εγκλήματα που έχουν συνέβη τα τελευταία χρόνια. Ένα έγκλημα μας έχει σοκάρει και που θα συζητιέται καιρό.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο πιλότος και σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν (Caroline Couch) , ομολόγησε τελικά αυτό που όλοι είχαμε φανταστεί από την πρώτη στιγμή. Ότι είναι ο φονιάς της γυναίκας του. Ότι σκότωσε τη μητέρα του μωρού του επειδή θόλωσε πάνω σε καβγά. Η κοπέλα, όπως φαίνεται, δεν περνούσε καλά και είχε σκοπό να πάρει το μωρό και να φύγει από το σπίτι.

Σε όλα αυτά που έγιναν εκείνη τη νύχτα, δεν πρέπει να ξεχάσουμε και το κρέμασμα του σκύλου του ζευγαριού. Ο δολοφόνος-σύζυγος κρέμασε την αγαπημένη σκυλίτσα της Καρολάιν, τη Ρόξυ, για να στήσει, όπως είπε, καλύτερα το έγκλημα. Τρομερά πράγματα, από ένα άρρωστο μυαλό.

Η Καρολάιν, όπως όλοι περιγράφουν, ήταν μια ευαίσθητη κοπέλα που αγαπούσε πολύ τα αδέσποτα. Στις αρχές Δεκεμβρίου της προηγούμενης χρονιάς η Καρολάιν ήρθε σε επαφή με το Φιλοζωικό Σωματείο Μαραθώνα για να υιοθετήσει ένα κουταβάκι. Πήγε μαζί με το σύζυγό της και το μωρό τους, τη Λυδία, και το πήρε. Μόλις το είδε το ερωτεύτηκε. Έφυγε χαρούμενη. Πού να ήξερε…

Στο σπίτι υπήρχαν και άλλες γατούλες. Η Καρολάιν τάιζε και τα ζωάκια στη γειτονιά της. Καλό παράδεισο να έχει ένα τόσο αγνό πλάσμα. Καλό παράδεισο και στη Ρόξυ.

188280646 5867524666598602 5355849453886894869 n

glykanera 1 1

Πηγή: petpetnews

Τα πιο σημαντικά