Η πρεσβεία της Ρωσίας προτείνει το ΟΡΕΝ στον κόσμο και τα Ελληνικά Media του ετοιμάζουν… μήνυση

7 Μαρτίου, 2022 12:41 ΜΜ
More videos

Ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης πραγματοποίησε η πρεσβεία της Ρωσίας με την οποία καλεί τον κόσμο να παρακολουθήσει βιντεάκι του ΟΡΕΝ για την κατάσταση στον πόλεμο.
Συγκεκριμένα ο τηλεοπτικός σταθμός το τελευταίο διάστημα έχει κερδίσει τον κόσμο με την συνεχή ενημέρωση από το μέτωπο του πολέμου.

Επίσης πολλοί καλεσμένοι του ΟΡΕΝ αναλύουν την κατάσταση στην Ουκρανία, με τον Αθανάσιο Παπανικολάου πτέραρχο εν αποστρατεία να δίνει μια οπτική της κατάστασης στην Μαριούπολη.

Ο πτέραρχος εν αποστρατεία αναφέρει μεταξύ άλλων πως «από πολλούς φίλους που έχω στην περιοχή της Μαριούπολης, είναι ότι οι Ρώσοι, το γεγονός ότι δεν προβαίνουν σε μαζικούς βομβαρδισμούς οφείλεται στο ότι σέβονται τους αμάχους. Άσχετα από το τι λέγεται, αυτή είναι η πληροφόρηση που υπάρχει…

Θα πρέπει να ξέρει ο κόσμος, ότι αυτοί που πολεμούν εκεί τα τάγματα τα γνωστά δεν είναι κάτοικοι της ανατολικής Ουκρανίας.

Έχουν έρθει από τη δύση, αυτό είναι γνωστό. Επίσης από πληροφορίες που έχω από μέλη του ΟΑΣΕ, οι οποίοι έχουν αποχωρήσει τώρα όπως ξέρετε, όλα αυτά τα χρόνια έχουν πει τι έχουν κάνει αυτά τα τάγματα εκεί πέρα και σε ποια κατάσταση έχουν φέρει τον κόσμο.

Είμαι βέβαιος ότι όταν λήξει αυτή η ιστορία, οι ίδιοι οι ομογενείς οι δικοί μας, θα δείτε τι θα αρχίσουν να λένε για το τι συνέβη όλο αυτό το διάστημα. Θυμηθείτε με…».

Σε ανάρτηση της η πρεσβεία της Ρωσίας αναφέρει: «Δείτε το αν αναζητάτε κάτι διαφορετικό από ψευδή προπαγάνδα για την κατάσταση στην Ουκρανία».

Τα ελληνικά κανάλια ετοιμάζουν μήνυση στο ΟΡΕΝ στο ΕΣΡ

Μήνυση στο ΕΣΡ εναντίων του ΟΡΕΝ ετοιμάζουν κανάλια της Ελλάδας για τον λόγο ότι παραβιάζει την τηλεοπτική άδεια που του έχει παραχωρηθεί.

Συγκεκριμένα τα ελληνικά κανάλια τονίζουν ότι το πρόγραμμα του ΟΡΕΝ με την συνεχή ενημέρωση έχει γίνει καθαρά ενημερωτικό, πράγμα το οποίο δεν έχει καμία σχέση με την άδεια που του έχει χορηγηθεί.

Επίσης τονίζουν ότι δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον για την Ελλάδα από τον πόλεμο που μαίνεται για να παρακαμφθεί η άδεια.

Από την πλευρά του το ΟΡΕΝ τονίζει με διαρροές ότι ο πόλεμος στη Ουκρανία επηρεάζει πάρα πολύ την Ελλάδα, αφού όχι μόνο έχει στείλει εξοπλισμό αλλά έχει παίξει και σημαντικό ρόλο στις τιμές που ακριβαίνουν την ζωή των Ελλήνων.