Η πωλήτρια της Adidas που παντρεύεται το αστέρι της ποδοσφαιρικής ομάδας Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

2 Απριλίου, 2016 10:21 ΜΜ
More videos

Ήταν μια απλή πωλήτρια σε ένα κατάστημα αθλητικών ειδών, δουλεύοντας για μερικές λίρες την ώρα στο Μάντσεστερ κι εκείνος παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (και νωρίτερα της Σαουθάμπτον) με εισόδημα πολλών χιλιάδων λιρών την εβδομάδα.

Τώρα η μόλις 21 έτους Camille Sold ετοιμάζεται να παντρευτεί το γνωστό μέσο Μοργκάν Σναϊντερλέν ο οποίος της έκανε πρόταση γάμου στη γαλλική Ριβιέρα σε ένα ρομαντικό σκηνικό.

Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει πέρυσι και όπως φαίνεται ταίριαξαν από την αρχή. Η νεαρή επιβεβαίωσε την είδηση για το γάμο μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από την ευτυχισμένη στιγμή κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, οπότε και της έγινε η πρόταση.

«Μια καταπληκτική βραδιά, σε ένα απίστευτο μέρος. Απλά εμείς και ο ήχος των κυμάτων… Δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματά μου… Δεν υπάρχουν λόγια, ήταν απλά εξωπραγματικό… Νιώθω σαν την πιο τυχερή γυναίκα», έγραψε η ίδια.

Η Camille από το Στρασβούργο είναι φοιτήτρια μάρκετινγκ και δούλευε για να βγάλει τα έξοδά της σε κατάστημα αθλητικών ειδών, ενώ σε μια φωτογραφία φαίνεται στη δουλειά της φορώντας μια φανέλα της Μάντσεστερ με το νούμερο 28 και το όνομά της.

Screen Shot 2016-04-02 at 23.09.34

Έβγαζε περίπου 15.000 λίρες το χρόνο και δούλευε στο ταμείο, αλλά και στην εξυπηρέτηση των πελατών στο κατάστημα την ώρα που ο Σναϊντερλέν έχει ένα μέσο εισόδημα 5 εκατομμυρίων λιρών το χρόνο.

Μάλιστα πολλές φορές είχαν δει τον παίκτη να πηγαίνει και να παίρνει τη σύντροφό του από το κατάστημα αφού αυτή σχολούσε από τη δουλειά της. Σύμφωνα με την Daily Mail, δεν είναι γνωστό αν η κοπέλα εργάζεται ακόμη εκεί κι αν θα συνεχίσει να εργάζεται και στο μέλλον.

Πλέον, άλλωστε, θα έχει την οικονομική άνεση να συνεχίζει τις σπουδές της χωρίς να χρειάζεται να καλύψει μόνη της τα έξοδά της. Πάντως δεν είναι πρώτη φορά που η νεαρή απασχολεί τα μέσα, καθώς παλιότερα είχε συμμετάσχει και σε ένα ριάλιτι στη Γαλλία.

Δεν είναι γνωστό πώς γνωρίστηκε το ζευγάρι, παρά μόνο ότι και οι δύο κατάγονται από την ίδια περιοχή της Γαλλίας. Κάποιοι λένε μάλιστα ότι είχαν γνωριστεί πριν καν βρει τη δουλειά στο κατάστημα.

Πηγή: dailymail, κείμενο: newsbeast

Ακολουθήστε μας στο facebook: