Η πιο σωστή τοποθέτηση για τον «καθηγητή Φακελάκη»

7 Οκτωβρίου, 2018 12:47 ΠΜ
More videos

“Κοινό μυστικό” φαίνεται πως ήταν στους γονείς και τους φοιτητές του ΤΕΙ Σερρών η δράση του καθηγητή του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας, ο οποίος συνελήφθη, καθώς ζητούσε φακελάκι ή ακόμη και σεξουαλικά ανταλλάγματα για να τους περάσει στα μαθήματα. Την ίδια ώρα, οι καταγγελίες εναντίον του πληθαίνουν μιας και ανοίγουν τα στόματα σιγά σιγά.

Μια ανάρτηση έχει προκαλέσει αίσθηση και ίσως είναι η πιο σωστή τοποθέτηση για το συμβάν με τον «καθηγητή Φακελάκη».

Συγκεκριμένα γράφει:

Με έναν πρόχειρο υπολογισμό περίπου 1000 φοιτητές έδωσαν 250+ ευρώ σε αυτόν το τύπο. Άντρες σε ηλικία που έπρεπε να πιάνουν την πέτρα και να τη στίβουν αντί για 250 σφαλιάρες έδωσαν σε αυτόν τον «καθηγητή» λεφτά.

Πολλοί το κάνανε εν γνώση των γονιών τους μάλιστα! Είμαι ο πρώτος που λέει ότι η δικαιοσύνη έχει παθογένειες, αλλά ειλικρινά δε μπορώ να πιστέψω ότι μια μήνυση και μια πληρωμή με προσημειωμένα χαρτονομίσματα δε μπορούσε να έχει γίνει τόσα χρόνια αν όλοι αυτοί απλά δεν επιλέγανε την εύκολη λύση.

Όσο για τις φοιτήτριες, 20χρονες κοπέλες στα καλύτερα τους που επιλέξανε να τη βγάλουν στο «τζάμπα» έχοντας διαφόρων μορφών σεξουαλικές επαφές με ΑΥΤΟΝ τον άνθρωπο, ειλικρινά δε ξέρω τι να πω και τι να σκεφτώ για αυτές.

Οι φοιτητές αυτοί εντωμεταξύ είναι η «νέα γενιά» που περιμένουμε να σώσει / αλλάξει την Ελλάδα….

Απέραντη θλίψη και καμία ελπίδα….