Η πιο επικίνδυνη στάση στο σεξ: Προκαλεί το 50% των καταγμάτων στο πέος

11 Οκτωβρίου, 2021 12:49 ΜΜ
More videos

Ένας γιατρός έγινε viral στα social media όταν αποκάλυψε στο TikTok την πιο επικίνδυνη στάση στο σεξ, που θεωρείται υπεύθυνη για το 50% των καταγμάτων στο πέος.

«Αυτή είναι η πιο επικίνδυνη στάση στο σεξ, μιας και σύμφωνα με τους επιστήμονες αποτελεί την αιτία για το 50% των καταγμάτων στο πέος» λέει ο Δρ Καράν Ρατζ.

Όπως ανέφερε ο Δρ Καράν, η «ανάποδη καουμπόισσα» -η στάση κατά την οποία η γυναίκα είναι ανεβασμένη στον άντρα έχοντας γυρισμένη την πλάτη στον σύντροφό της- είναι που πιθανόν να προκαλέσει τη σοβαρότερη ζημιά.

«Εάν υπάρξει κάποια ατσούμπαλη ώθηση ή εάν οι κινήσεις και των δύο στο ζευγάρι δεν είναι συγχρονισμένες, θα μπορούσε να οδηγήσει στο αντρικό γενετικό όργανο να γλιστρήσει έξω και να συνθλιβεί από το γυναικείο ηβικό οστό» εξηγεί ο γιατρός.

«Κι έστω κι αν δεν έχουν κόκαλα, τα πέη μπορούν να σπάσουν» εξηγεί ο επιστήμονας.

«Ένα κάταγμα στο πέος είναι για την ακρίβεια ένα σκίσιμο στους κυλινδρικούς άξονες που διοχετεύουν το αίμα στην περιοχή κατά τη στύση και επιτρέπουν στο πέος να μεγεθυνθεί κατά τη διάρκεια της διέγερσης» συνέχισε ο γιατρός για τον κίνδυνο που ελλοχεύει.

«Σας προειδοποίησα! Το υπερενθουσιώδες σεξ μπορεί να κάνει το πέος σας να καταλήξει να μοιάζει σαν μελιτζάνα!» λέει ο Δρ Καράν.

Το βίντεο ανέβηκε στον λογαριασμό του γιατρού στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης TikTok κι έγινε viral, συγκεντρώνοντας πάνω από 2,5 εκατ. views και 200 χιλ. like, με τους χρήστες να εκφράζουν τον τρόμο και την αγανάκτησή τους για τις αποκαλύψεις.

@dr.karanr

Sun snu #learnontiktok #schoolwithdrkaran #womenshealth #menshealth

♬ Runaway by Kanye Piano – Henry Cantu

«Είναι η αγαπημένη μου στάση» έγραψε κάποιος και συνόδεψε το σχόλιό του με ένα θλιμμένο emoji.

«Ώστε, μπορούν να σπάσουν, ακούω… Επιτέλους θα μπορέσω να πάρω την εκδίκησή μου» σχολίασε μια άλλη χρήστης.

«Μετά απ’ αυτό, ο άντρας μου φοβάται να με πλησιάσει!» είπε μια άλλη σχολιαστής.

«Απλά, θα ήθελα να μου διευκρινίσετε εάν όταν σπάσει πρήζεται και μοιάζει μεγαλύτερο. Και πόσο θα κρατήσει αυτό το πρήξιμο; Απλά, ρωτάω για έναν φίλο μου!» έγραψε με χιούμορ κάποιος άλλος.