Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου γέννησε ένα υγιέστατο κοpιτσάκι

16 Νοεμβρίου, 2018 1:13 ΜΜ
More videos

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έγινε μανούλα για δεύτερη φορά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Φώτη Μπερνάντο.

Η δεύτερη κόρη του ζευγαριού, που θα πάρει το όνομα Ηλέκτρα, ήρθε στη ζωή το μεσημέρι της Πέμπτης, έχοντας βάρος 3.600 γραμμάρια. Τα χαρμόσυνα νέα γνωστοποιήθηκαν μέσω της εκπομπής “Στη φωλιά των Κου Κου”, στην οποία η Πηνελόπη έκανε τις πρώτες τις δηλώσεις μετά τον τοκετό.

«Ήταν προγραμματισμένο να γεννήσω χθες το μεσημέρι γιατί το μωρό μας είχε φτάσει σε ένα πολύ μεγάλο βάρος και έπρεπε να απελευθερωθεί. Γεννήθηκε 3,600. Είναι μεγάλη, ωραία και ήσυχη η μπέμπα μου. Είμαστε πανευτυχείς. Το μωρό αυτό μοιάζει σε εμένα περισσότερο και όχι στο Φώτη… Είναι ένα παιδί ζουμπουρλούδικο, γεμάτο, με ωραία μάγουλα. Εννοείται πώς θηλάζω. Ζήτησα αμέσως μόλις γέννησα να μου το δώσουν να θηλάσω… Ο Φώτης είναι συγκινημένος. Μου στάθηκε πάρα πολύ…» δήλωσε η τρισευτυχισμένη ηθοποιός.

Μάλιστα, στον αέρα της εκπομπής, προβλήθηκε και η πρώτη φωτογραφία την οποία έβγαλαν μητέρα και κόρη μέσα στο μαιευτήριο, έπειτα αμέσως από τον τοκετό.

Δείτε το βίντεο