Σάββατο, 13 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΗ Πηγή Δεβετζή υπερασπίζεται τον Αλέξη Γεωργούλη: «Γελοία πράγματα, δεν πιστεύω τίποτα»

Η Πηγή Δεβετζή υπερασπίζεται τον Αλέξη Γεωργούλη: «Γελοία πράγματα, δεν πιστεύω τίποτα»

Στο πλευρό του Αλέξη Γεωργούλη μετά τις καταγγελίες εις βάρος του βρίσκεται η Πηγή Δεβετζή, η οποία μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» χαρακτηρίζοντας γελοία τα όσα ακούγονται.

Ένα από τα θέματα της επικαιρότητας που απασχολούν την κοινή γνώμη είναι η υπόθεση με πρωταγωνιστική τον Αλέξη Γεωργούλη. Ο πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μετά την καταγγελία της Ελένης Χρονοπούλου τέθηκε και εκτός της Ευρωομάδας του κόμματος. Στο πλευρό του βρίσκεται η καλή του φίλη, Πηγή Δεβετζή.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Το Πρωινό» το πρωί της Τρίτης του Πάσχα (18/4), η Ελληνίδα πρώην αθλήτρια είπε χαρακτηριστικά για τον Αλέξη Γεωργούλη:

«Τον Αλέξη τον γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια. Είναι ένας αξιοπρεπής άνθρωπος, ένα πάρα πολύ καλό παιδί και τον συνάντησα στο Ευρωκοινοβούλιο πριν από έναν μήνα όπου είχα πάει καλεσμένη. Εντάξει, μιλάμε τώρα, είναι γελοία πράγματα αυτά. Δεν πιστεύω τίποτα, δεν υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει κάτι τέτοιο. Τον στηρίζω, τον έχω πάρει τηλέφωνο. Δεν πιστεύω τίποτα, είναι αστεία αυτά τα πράγματα.

Νομίζω ότι ο Αλέξης δεν θα δώσει σημασία, είναι τόσο καλό παιδί και φίλος μου. Εντάξει τι να πω… Η καθεμία, δεν ξέρω ποια είναι αυτή που έχει κάνει μία τέτοια καταγγελία, για κάποιο σκοπό έγινε όλο αυτό. Γελάω, τίποτα άλλο»
Τα πιο σημαντικά