Η πέτρινη βίλα του Πέτρου Φιλιππίδη – Εκεί θα πάει μετά τη φυλακή

6 Νοεμβρίου, 20212:00 ΜΜ

Ο Πέτρος Φιλιππίδης εξακολουθεί να βρίσκεται προφυλακισμένος στην Τρίπολη, ύστερα από τις κατηγορίες για έναν βιασμό και δύο απόπειρες. Οι κάτοικοι από το χωριό που κατάγεται ο γνωστός ηθοποιός παραμένουν σοκαρισμένοι και δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν πως κρατείται στις φυλακές, ενώ σε ερωτήσεις δημοσιογράφων η τοπική κοινωνία είναι ενοχλημένη από τις πράξεις του.

 Οι Κουκλιοί Πωγωνίου στον Νομό Ιωαννίνων είναι το χωριό της μητέρας του ηθοποιού, εκεί που είχε χτίσει το ησυχαστήριό του, ένα μέρος που λάτρευε. Αυτό είναι το μέρος που, όπως ο ίδιος είχε πει στους συντοπίτες του θέλει να περάσει την υπόλοιπη ζωή του όταν αποσυρθεί από το θέατρο. Να μείνει μόνιμα στο μεγάλο του σπίτι και να ζει μέσα στη φύση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Δημήτρη Μαυρίδη στην On Time, εκεί αναμένεται να επιστρέψει ο Πέτρος Φιλιππίδης, μετά την αποφυλάκισή του. Το σπίτι του ηθοποιού είναι άδειο… Η τελευταία φορά που το επισκέφθηκε ήταν πριν από το περασμένο Πάσχα, ενώ υπάρχει άτομο της εμπιστοσύνης που το φροντίζει και το συντηρεί.

Κάποια στιγμή κυκλοφόρησε η φήμη στο χωριό πως θα μπει πωλητήριο, όμως λίγες μέρες μετά κοντινά του πρόσωπα το διέψευσαν.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News