Η παρατήρηση της Νικολούλη που σοκάρει: Θάνατος με χείλη κόκκινα

4 Απριλίου, 2022 12:56 ΠΜ
More videos

Η Αγγελική Νικολούλη παρακολουθεί συνεχώς την καυτή υπόθεση με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα. Η δημοσιογράφος παρατήρησε πρώτη κάτι που προκαλεί αίσθηση…

Η Αγγελική Νικολούλη είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας βιβλίων τα οποία μάλιστα διάβαζε και η Ρούλα Πισπιρίγκου. Είναι βιβλία βασισμένα σε υποθέσεις που αποκάλυψε από την εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Οι συμπτώσεις σε ένα από αυτά, με την πολύκροτη υπόθεση που έχει συνταράξει την Πάτρα και ολόκληρη τη χώρα, ήταν αδύνατον να περάσουν απαρατήρητες. Η Αγγελική Νικολούλη ήταν η πρώτη που στάθηκε σε αυτό και όπως είπε έχει ήδη μιλήσει στις Αρχές που προσπαθούν να ρίξουν άπλετο φως, στα όσα έγιναν.

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου διάβαζε πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας 3 βιβλία που είχε γράψει η Αγγελική Νικολούλη.

Και αυτό διότι το ένα εξ αυτών παρουσιάζει μία δολοφονία που έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τον τρόπο που πέθανε η Τζωρτζίνα.

Πιο συγκεκριμένα, τα τρία βιβλία της Αγγελικής Νικολούλη, βασισμένα σε υποθέσεις που αποκάλυψε από την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» βρέθηκαν από τους αστυνομικούς στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα.

Σε ένα από αυτά, με τίτλο «Θάνατος με χείλη κόκκινα», οι συμπτώσεις στο κεφάλαιο «Μαύρη χήρα», με κεντρικό πρόσωπο μια νοσοκόμο – δολοφόνο, προκαλούν ανατριχίλα.

Τα αποσπάσματα από το βιβλίο είναι χαρακτηριστικά: «Σε μια φίλη της Ρωσίδα νοσοκόμα μιλούσε όταν συνεργάζονταν για τα μυστικά του αργού θανάτου. Γνώριζε για κάποιες φαρμακευτικές ουσίες που προκαλούσαν βλάβη στην καρδιά και αχρήστευαν σταδιακά το καρδιαγγειακό σύστημα».

«Στο δεύτερο βιβίο “Θάνατος με χείλη κόκκινα» περιγράφουμε μία σατανική «Μαύρη Χήρα». Υπάρχει ένα κεφάλαιο που αναφέρεται σε μία αποκλειστική νοσοκόμα που σαγηνεύει και δρα μέσα σε νοσοκομεία. Επιλέγει μοναχικούς, εύπορους ανθρώπους, τους παίρνει την περιουσία και έχει συνεργό και την αδερφή της», δήλωσε η Αγγελική Νικολούλη και πρόσθεσε:

«Δεν υπονοώ κάτι… Απλά λέω υπάρχει ένα κεφάλαιο που μιλά για τη δράση μίας γυναίκας και πως κινείται, με ουσίες, όχι λεπτομέρειες πολλές, πως κινείται και χτυπά μέσα σε νοσοκομεία. Δεν ξέρω εάν αυτό παίζει ρόλο ή όχι. Θα το δουν αυτό οι ειδικοί που το μελετούν».

Η πρωταγωνίστρια του βιβλίου της Αγγελικής Νικολούλη, δρα με τρόπο αιφνιδιαστικό, χωρίς να αφήνει ίχνη πίσω της και χωρίς οι θάνατοι των θυμάτων της να κινούν τις υποψίες των αρχών ή ακόμη και των γιατρών.

Βίντεο – Η Ρούλα Πισπιρίγκου διάβαζε βιβλία της Αγγελικής Νικολούλη – Οι περίεργες ομοιότητες με την «Μαύρη Χήρα»: