Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΗ Πάολα ηθοποιός σε σίριαλ: Η άγνωστη συμμετοχή της σε κωμωδία 8...

Η Πάολα ηθοποιός σε σίριαλ: Η άγνωστη συμμετοχή της σε κωμωδία 8 χρόνια πριν

Ποιος είπε ότι η Πάολα είναι γεννημένη μόνο για να βασιλεύει στις πίστες τραγουδώντας τις επιτυχίες της που την φέρνουν εδώ και χρόνια στην κορυφή του λαϊκού μας τραγουδιού; Η τραγουδίστρια, έστω και με μικρό δείγμα, έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι μπορεί να σταθεί και σε μία άλλη τέχνη, αυτήν της υποκριτικής.

Αναφερόμαστε σε μία συμμετοχή της, πίσω στο μακρινό 2010, σε τηλεοπτική κωμική σειρά στην Κύπρο. Η σειρά λεγόταν «Αλλού ξημερωμένοι», προβαλλόταν στο κανάλι Sigma TV και έφερε τη δημιουργική υπογραφή του Ανδρέα Γεωργίου.

Στο σίριαλ συμμετείχαν Κύπριοι αλλά και Ελλαδίτες ηθοποιοί μεταξύ των οποίων ο Θανάσης Ευθυμιάδης, η Μαρία Λεκάκη αλλά και οι δύο της συντροφιάς του «Παρά Πέντε» Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και Μιχάλης Μαρίνος.

Στις σκηνές που συμμετείχε η Πάολα βλέπουμε ότι έπαιζε ουσιαστικά τον εαυτό της συμμετέχοντας όμως κανονικά μέσα στο σενάριο, χωρίς να δυσκολεύεται ιδιαίτερα να παίξει δίπλα στους έμπειρους κωμικούς.

Δείτε το βίντεο της Πάολα, 8 χρόνια πριν, με διαφορετική εμφάνιση αλλά και σε διαφορετικό ρόλο απ’ ό,τι την έχουμε συνηθίσει.

[dailymedia]Τα πιο σημαντικά