Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαH Παγώνη βγήκε και στον Μουτσινά: «Να σταματήσεις να γκρινιάζεις δεν θα...

H Παγώνη βγήκε και στον Μουτσινά: «Να σταματήσεις να γκρινιάζεις δεν θα κάνουμε ρεβεγιόν»

Ναι, είναι γεγονός, η Ματίνα Παγώνη έκανε παρέμβαση στο Καλό Μεσημεράκι. Άλαλος ο Νίκος Μουτσινάς όταν η γνωστή λοιμωξιολόγος εμφανίστηκε στην γιγαντοοθόνη!

«Φέτος θα κερδίσεις το φλουρί γιατί θα είσαι μόνος σου στο σπίτι. Και ξέρεις ποιος σου κάνει δώρο αυτή τη Βασιλόπιτα; Η κα Παγώνη!», είπε η Βάνια και η Ματίνα Παγώνη εμφανίστηκε λέγοντας:

«Νίκο καλησπέρα. Πήρα να σου πω καλά Χριστούγεννα, καλή Πρωτοχρονιά! Να σταματήσεις να γκρινιάζεις γιατί δεν θα κάνουμε ρεβεγιόν, γιατί πάνω απ’ όλα πρέπει να είμαστε υγιείς. Είναι δύσκολες μέρες αυτές που περνάμε. Πρέπει, λοιπόν, να σκεφτόμαστε καθημερινά τους ανθρώπους, οι οποίοι έχουν νοσήσει, τους θανάτους, τους διασωληνομένους και να συγκεντρωθούμε όλοι, μόνοι στα σπίτια μας να κάνουμε για φέτος το ρεβεγιόν. Του χρόνου που όλα θα είναι καλά μετά το εμβόλιο, θα μπορεί ο καθένας να γιορτάσει όπως θέλει. Εγώ σου εύχομαι καλή χρονιά, καλά Χριστούγεννα και να είσαι πάντα υγιής».

«Υπάρχει πολύ μεγάλη αγάπη», είπε αποσβολωμένος ο Νίκος Μουτσινάς. «Ναι, αλλά με σχολιάζεις και συγχρόνως κάθε μέρα. Δεν είναι μόνο αυτό», παρατήρησε η Ματίνα Παγώνη.

«Να μη σχολιάσω αυτά τα χειλάκια τα τέσσερα που με κοιτάνε; Τα τέσσερα στρασένια χειλάκια; Από ό,τι βλέπω, και το μακιγιάζ και τα χειλάκια κάνουν pop up, βγαίνουν έξω! Είστε εξαιρετική κα Παγώνη! Σας στέλνω την αγάπη μου!», είπε ο Νίκος Μουτσινάς αποχαιρετώντας την Ματίνα Παγώνη.

Δείτε το βίντεο:Τα πιο σημαντικά