Η όμορφη απάντηση σε κάποιους που προσπάθησαν να ντροπιάσουν έναν άντρα για τα κιλά του την ώρα που διασκέδαζε

9 Μαρτίου, 2015 3:10 ΠΜ
More videos

Πριν από λίγο καιρό δύο φωτογραφίες ενός άντρα έγιναν αιτία χλευασμού από αγνώστους στο ίντερνετ.

Στην πρώτη φωτογραφία φαίνεται ο άντρας που διασκεδάζει χορεύοντας σε κάποια εκδήλωση και αμέσως μετά διακρίνεται ο ίδιος άνθρωπος να έχει διακόψει το χορό και να δείχνει ντροπιασμένος με το κεφάλι σκυμμένο.

Τα trolls που βρήκαν το περιστατικό αστείο έγραφαν πως ο ο άντρας χόρευε και όταν κατάλαβε πως τον έβγαζαν φωτογραφίες και γελούσαν μαζί του, σταμάτησε από την ντροπή του.

Στην δημοσίευσή τους δεν έδειχναν κανένα σημάδι μεταμέλειας. αλλά χαρακτήριζαν ειρωνικά το θύμα τους “specimen”(δείγμα).

Την φωτογραφία εντόπισε μια γυναίκα από το Λος Άντζελες και αποφάσισε πως αυτό δεν έπρεπε να περάσει έτσι.

Αντί να ασχοληθεί με εκείνους που επιτέθηκαν στον άντρα, προσπάθησε να τον εντοπίσει και να του κάνει μια έκπληξη που πλέον έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις.

Η Cassandra Fairbanks και οι 1726 γυναίκες μέλη του ακτιβιστικού κλαμπ The Coconut Oil Friendship Club προσκάλεσαν τον άγνωστο να εμφανιστεί προκειμένου να γίνει ένα πάρτι μόνο για αυτόν.

Με το hashtag #finddancingman ζήτησαν από όποιον μπορεί να βοηθήσει ώστε να τον εντοπίσουν και σύντομα κατάφεραν να τον βρουν.

Ο Sam δέχτηκε την πρόταση αποκαλύπτοντας την ταυτότητά του και ευχαρίστησε συγκινημένος όσους αποφάσισαν πως δικαιούται ένα πάρτι.

799748_O_dUJI3Y

Μετά την καμπάνια των γυναικών, χιλιάδες χρήστες ζητούν na βοηθήσουν για το πάρτι που θα γίνει σε δύο εβδομάδες και αναμένεται να αφήσει εποχή. Ο Pharrell Williams θα τραγουδήσει και ο Moby μόλις ανέλαβε χρέη dj.

799752_phrel2
LIFO DAILYMAIL
Ακολουθήστε μας στο facebook: