Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΗ Όλγα Κεφαλογιάννη στο στούντιο με τον Γιάννη Πάριο για το νέο...

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στο στούντιο με τον Γιάννη Πάριο για το νέο τραγούδι που του έγραψε ο Μίνως Μάτσας

Ο Γιάννης Πάριος, επιτυχημένος τραγουδιστής και συνθέτης του έρωτα ετοιμάζεται για την τελευταία συναυλία του καλοκαιριού στο Faliro Summer Theater, στις 9 Οκτωβρίου.

Ως γνωστόν, ο Γιάννης Πάριος έχει αποφασίσει τα τελευταία χρόνια να αποστασιοποιηθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και να μην κάνει πολλές δημόσιες εμφανίσεις. Μπορεί ο γνωστός τραγουδιστής να έχει αποφασίσει να μην δίνει τόσες συνεντεύξεις αλλά δεν σταματά να δουλεύει ποτέ.

Αυτή τη φορά ο Γιάννης Πάριος κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι και την είδηση έκανε γνωστή η πολιτικός Όλγα Κεφαλογιάννη.

Συγκεκριμένα, η Όλγα Κεφαλογιάννη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία μαζί με τον Γιάννη Πάριο και το σύζυγό της, Μίνωα Μάτσα. Οι τρεις τους βρίσκονται στο στούντιο, ηχογραφώντας το νέο τραγούδι του επιτυχημένου τραγουδιστή, το οποίο έχει γράψει ο Μίνωας Μάτσας.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη έγραψε στη λεζάντα: «Μόλις κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι που έγραψε ο Μίνως σε στίχους Σοφίας Καψούρου και ερμηνεύει ο ανεπανάληπτος Γιάννης Πάριος! Είχα την τύχη να βρεθώ στο στούντιο όταν έκαναν την ηχογράφηση, που για εμένα ήταν μια μοναδική εμπειρία!».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Ο Γιάννης Πάριος μετρά ήδη 50 χρόνια επιτυχημένης καριέρας ενώ έχει προσφέρει στον κόσμο και κυρίως στους θαυμαστές του αμέτρητα τραγούδια που μιλάνε για τον έρωτα, την αγάπη αλλά και τον χωρισμό. Ο επιτυχημένος τραγουδιστής έχει παντρευτεί δυο φορές και έχει αποκτήσει 4 παιδιά.

Ο Γιάννης Πάριος έχει πει για την προσωπική του ζωή:

«Πρώτα από όλα παντρεύεσαι έναν άνθρωπο γιατί τον αγαπάς. Δεύτερος παντρεύεσαι μια γυναίκα εάν έχεις κάνει παιδιά μαζί της σεβόμενος τα παιδιά. Γιατί όταν σέβεσαι τη μάνα τους, σέβεσαι εκείνα και τον εαυτό σου. Κατά τα άλλα δεν ξέρω τι να σου πω. Ο γάμος ποτέ δεν μου πήγαινε. Δεν μου πήγαινε ή μάλλον εγώ δεν του πήγαινα ή δεν τον πήγαινα. Έπαιξε μεγάλο ρόλο το επάγγελμα σε αυτό. Μετανιώνω τώρα που δεν είχα χρόνο να αφιερώσω στα παιδιά μου. Αφιέρωνα όλη μου την αγάπη σε αυτά. Δεν είχα χρόνο να αφιερώσω σε αυτά».

Τα πιο σημαντικά