Η οικογένεια Πισπιρίγκου στην αντεπίθεση. Αυτά τα τουλάχιστον 10 άτομα μηνύουν

19 Ιουλίου, 2022 10:56 ΜΜ
More videos

Αναμφισβήτητα η ιστορία της Πάτρας είναι το πιο πολυσυζητημένο θέμα των τελευταίων μηνών και όχι αδίκως.

  • Όλα τα media ασχολούνται καθημερινά με την υπόθεση αυτή, με αποτέλεσμα η οικογένεια της κατηγορουμένης Ρούλας Πισπιρίγκου να περνά στην αντεπίθεση.

Οπως αναφέρουν πληροφορίες από το στενό οικογενειακό περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου, δηλαδή τη μητέρα της Ελένη, την αδερφή της Δήμητρα και τον πατριό της Γιώργο, έχει δοθεί σαφή εντολή στον δικηγόρο τους Οθωνα Παπαδόπουλο, ν’ αρχίσει να μοιράζει «ραβασάκια» σε όσους δημοσιογράφους ή ΜΜΕ δεν κράτησαν καν τα προσχήματα και κυρίως μετέφεραν στο τηλεοπτικό ή αναγνωστικό τους κοινό «ψεύδη, συκοφαντίες, προσβολές, μαρτυρίες ανύπαρκτων προσώπων… κεκαλυμμένων, με γυρισμένη πλάτη, αλλοιωμένη φωνή, ή έχουν προβάλει βίντεο με τα παιδιά, ακόμα και για πρόκληση πόνου κ.λπ.», όπως αυτοί πιστεύουν.
Ηδη, η πρώτη δικαστική προσφυγή έγινε κατά του δημοσιογράφου – τηλεπαρουσιαστή Νίκου Ευαγγελάτου και τις επόμενες ημέρες ακολουθούν άλλα γνωστά πρόσωπα, σε μία μακρά λίστα, όπως: Λιάγκας, Στεφανίδου, Κουσουλός κ.ά.

Παράλληλα, η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου, προχωρά σε μηνύσεις και αγωγές κατά επιστημόνων, που χωρίς να γνωρίζουν τα στοιχεία της δικογραφίας για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, αλλά και των άλλων δύο κοριτσιών, τελευταία, Μαλένας και Ιριδας, βγήκαν στα κανάλια, διαμορφώνοντας αρνητικό κλίμα για την κατηγορουμένη, αλλά και τα οικεία της πρόσωπα. Σ’ αυτούς συμπεριλαμβάνονται δικηγόροι, ιατροδικαστές (όπως ο κ. Λέων), παιδοψυχολόγοι, παιδοψυχίατροι, κ.ά. που τοποθετήθηκαν «δίχως να έχουν κάποια ιδιότητα στην υπόθεση», όπως θα ισχυρίζονται οι μηνυτές.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει, η στάση των ιδίων των γονέων της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ανδρέα και Ελένης, λίγες ημέρες αφότου ο «πρώην» γαμπρός τους Μάνος Δασκαλάκης μήνυσε τον ιατρό του Νοσοκομείου Ρίου Ανδρέα Ηλιάδη. Οι δύο, μαζί με την κόρη τους Δήμητρα και τον πατριό, θα «σύρουν» στα δικαστήρια τον διευθυντή της ΜΕΘ στην Παιδιατρική Κλινική του ΠΓΝΠ, επειδή τους κατηγόρησε, ότι ως παππούδες, δεν πήγαιναν στο Νοσοκομείο. «Εμείς – και οι δύο οικογένειες – ήμασταν κάτω στο γρασίδι, αφού ο κ. Ηλιάδης μας έδιωχνε από πάνω και μας έλεγε, ότι εκεί δεν είναι πανηγύρι να κάθεστε όλοι απέξω» θα ισχυριστούν.