Η Νίσυρος μέσα από ένα εκπληκτικό βίντεο με κόλπα αναβάτη μηχανής!

3 Μαΐου, 2015 1:17 ΠΜ
More videos

Πριν 2 χρόνια καβάλησε τη μηχανή του επάνω στο σεληνιακό τοπίο στο Σαρακήνικο της Μήλου και τώρα επιστρέφει στην Ελλάδα για μας χαρίσει εικόνες ξανά που κόβουν την ανάσα.

Αναφερόμαστε στον Τζουλιέν Ντυπόν, ο οποίος για χάρη του Red Bull Space Riding Vol 2. επέλεξε ως νέο του τερέν το νεότερο από τα μεγάλα ηφαιστειακά κέντρα της Ελλάδας, στη Νίσυρο.

«Οι αναθυμιάσεις γίνονταν όλο και πιο έντονες καθώς πλησίαζα στον κρατήρα του ηφαιστείου με τη μοτοσυκλέτα μου, νιώθοντας έτσι τη ζέστη και την ενέργεια αυτού του τόπου», περιγράφει ο κορυφαίος Trial-X αναβάτης.

«Για ακόμη μια φορά, είχα την ευκαιρία να εξερευνήσω ένα μέρος που δεν πίστευα ότι υπάρχει πάνω στη γη, ένα μέρος εξωπραγματικό. Κίτρινο έδαφος, τρύπες που κοχλάζουν, καυτό νερό και ηφαιστειακοί κρατήρες, όπως ακριβώς ο πλανήτης Αφροδίτη που πήρε το όνομά του από τη θεά του έρωτα και της ομορφιάς», λέει για το νησί ο 36χρονος Ντυπόν.

Ο γάλλος αθλητής έχει δοκιμάσει το trial του στα πιο απίθανα μέρη του κόσμου, από τις φαβέλες του Ρίο μέχρι τη Millenium Bridge του Λονδίνου και από το λούνα παρκ La Feria de Chapultepec στην Πόλη του Μεξικού στο ηφαιστειακό σκηνικό της Νίσυρου.

Ακολουθήστε μας στο facebook: