Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΗ Νικολέτα Κοτσαηλίδου για τη σχέση με τον Σπύρο Παπαδόπουλο: «Οι δημοσιογράφοι...

Η Νικολέτα Κοτσαηλίδου για τη σχέση με τον Σπύρο Παπαδόπουλο: «Οι δημοσιογράφοι με κατέστρεψαν»

Η ηθοποιός εξηγεί τι έγινε.

H Νικολέτα Κοτσαηλίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Δύο στη 1» της ΕΡΤ. Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί και στη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι», ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, και για τη σχέση της με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, αλλά και για τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούσαν για την προσωπική της ζωή.

«Με αυτό που συνέβη, οι δημοσιογράφοι με κατέστρεψαν… Τι εννοείται; Γενικώς εγώ είμαι ζωντανός άνθρωπος, Σαλονικιά που λέμε, αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ ποτέ ότι κάτι της προσωπικής μου ζωής ξαφνικά θα αφορά τόσους ανθρώπους και τόσους δημοσιογράφους που δεν τους ήξερα και δεν με ήξεραν μέχρι πρότινος. Στην αρχή το έπαιρνα πολύ χαλαρά, ότι δεν ασχολούμαι γιατί αυτοί κάνουν τη δουλειά τους και εγώ κάνω τη δουλειά μου, απλά από κάποιο σημείο και μετά άρχισε να γίνεται πάρα πολύ σκληρό.

Με ενόχλησαν τα πάρα πολλά ψέματα! Πάρα πολλά ψέματα τα οποία για πάρα πολλά χρόνια αισθανόμουν ότι άλλη είμαι εγώ και αλλιώς με βγάζουν. Δηλαδή δεν ξέρω πως να το περιγράψω, απλώς αισθανόμουν ότι αλλιώς παρουσιάζομαι στον κίτρινο τύπο. Σαν να είναι μια άλλη προσωπικότητα, ένας άλλος άνθρωπος, μια άλλη Νικολέτα αυτό όλο που παρουσιάζουν στον κίτρινο τύπο ενώ είμαι αλλιώς εγώ. Αυτό κάποια στιγμή άρχισε να με ενοχλεί», τόνισε η ηθοποιός.

Τα πιο σημαντικά