Η νέα σύντροφος του Πέτρου Πολυχρονίδη με τα τζίντζερ μαλλιά, την ερωτεύτηκε όταν του έφτιαξε καφέ σε ένα γήπεδο

7 Δεκεμβρίου, 20225:52 ΜΜ
More videos

O γνωστός παρουσιαστής του Asia Express, και του Τροχού της Τύχης, Πέτρος Πολυχρονίδης, έχει μια σχέση εδώ και οχτώ χρόνια, με την Katrin Ladose, την οποία κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης και η σύντροφος του Katrin Ladose

Το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και προσπαθεί να κρατά τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Για αυτό και προτιμούν όταν βγαίνουν μαζί να μην επισκέπτονται πολυσύχναστα μέρη, που δεν υπάρχουν paparazzi, για να ζουν ελεύθεροι την κάθε τους κοινή στιγμή.

Μία σπάνια δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε ο Πέτρος Πολυχρονίδης με την σύντροφό του. Ο παρουσιαστής του Τροχού της Τύχης στο Star είναι ερωτευμένος τα τελευταία πέντε χρόνια με την Katrin Ladose, την “Κλαουντιάνα”, όπως τη φωνάζει εκείνος χαϊδευτικά, με την οποία γνωρίστηκε όταν του έφτιαξε καφέ σ’ ένα… γήπεδο.

H σπάνια εμφάνιση του Πέτρου Πολυχρονίδη και της Κatrin Ladose

Το περασμένο Σάββατο, ωστόσο ο Πέτρος Πολυχρονίδης και η σύντροφός του Katrin Ladose έκαναν μια εξαίρεση, καθώς βρέθηκαν στην πρεμιέρα της Χριστίνας Κολέτσα και του Χρήστου Ζώτου σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί.

Ο παρουσιαστής του Asia Express μαζί με τους παίκτες διασκέδασαν μέχρι το πρωί, στηρίζοντας παράλληλα τους δυο συμπαίκτες τους με τους οποίους ήρθαν αρκετά κοντά μέσα από τις κοινές εμπειρίες που έζησαν στην Ασία.

Eμείς να τους ευχηθούμε να είναι πάντα έτσι ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι και να παρουσιάζονται πιο συχνά σε δημόσιες εμφανίσεις τους.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News