Η νέα μόδα στο κάμπινγκ ονομάζεται glamping και βρίσκεται μόλις 2 ώρες από την Αθήνα

12 Μαΐου, 2018 10:48 ΠΜ
More videos

Είναι η νέα παγκόσμια τάση. Μια απόλυτα επιτυχημένη αναβάθμιση του επιπέδου της διαμονής στη φύση.

Ονομάζεται glamping και ορίζεται ως luxury κάμπινγκ. Αλλάζει τον τρόπο που κάνουμε διακοπές και επαναπροσδιορίζει τη σχέση μας με τη φύση.

Αφουγκράζεται την ανάγκη μας για επαφή με τη γη και το νερό, ενώ παράλληλα, προσφέρει κάθε δυνατή άνεση για χαλάρωση και ξεκούραση από τον εξοντωτικό -για τους περισσότερους- χειμώνα.

Όταν κάνουμε glamping, δεν χρειάζεται να στήσουμε τη σκηνή, να ανοίξουμε τον υπνόσακο ή να φουσκώσουμε κάποιου είδους στρώμα. Το glamping είναι ένας τρόπος να έρθουμε σε επαφή με την ύπαιθρο, χωρίς να θυσιάσουμε την πολυτέλεια. (Και χωρίς -ευτυχώς- να κάνουμε ένα ολόκληρο ταξίδι για να φτάσουμε στην πολυπόθητη τουαλέτα).

Ο πρόλογος αυτός έχει ως σκοπό να συστήσει το Nisi. Eναν εντυπωσιακό ολοκαίνουργιο προορισμό διακοπών και απόλυτης ξεκούρασης, που βρίσκεται στο κέντρο της Ελλάδας. Ή αλλιώς μόλις 2 ώρες μακριά από την Αθήνα.

Το Nisi Πολυχώρος βρίσκεται 30χμ έξω από τη Λαμία, στην Παραλία Ραχών Φθιώτιδας, και εκτός από την πρωτότυπη διαμονή που προσφέρει, είναι ένας τόπος δημιουργίας και έμπνευσης για μικρούς και μεγάλους, καθώς αρκετά συχνά φιλοξενεί δράσεις και εκδηλώσεις που αφορούν πολιτισμό, αθλητισμό, περιβάλλον και εθελοντισμό. Είναι ο απόλυτος προορισμός για οικογένειες αλλά και νέους που αγαπούν τις δραστηριότητες.

Image result for Nisi glamping

Image result for Nisi glamping

Η διαμονή είναι μια από τις πιο εκπληκτικές εμπειρίες. Οι απίθανες σκηνές προσφέρουν εκπληκτική άνεση χώρου, κρεβάτια, αναπαυτικά στρώματα, πολυελαίους, ανεμιστήρες, ethnic style διακόσμηση, παροχή ρεύματος, κήπο με παγκάκια και πολλά πολλά ακόμη!

Ο χώρος εκτός από το κομμάτι της διαμονής με glamping και camping, διαθέτει καφέ, εστιατόριο, παιδότοπους, υπαίθριο γυμναστήριο, 3 γήπεδα άμμου, χώρους εκδηλώσεων και πάρκινγκ.

Πληροφορίες στο nisi.com.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook: