Η νέα έκδοση του “Assassin’s Creed” διαδραματίζεται στην Aρχαία Ελλάδα

11 Ιουνίου, 2018 6:54 ΜΜ
More videos

Τα μοναδικά γραφικά του παιχνιδιού δίνουν άλλον «αέρα» σε όσους επιλέξουν να μεταφερθούν χιλιάδες χρόνια πίσω, μέσα από το “Assassin’s Creed: Odyssey”.

Μία ημέρα πριν από την παρουσίαση του “Assassin’s Creed: Odyssey” από την εταιρεία Ubisoft στο πλαίσιο της έκθεσης Ε3 στο Λος Άντζελες, διέρρευσαν οι πρώτες εντυπωσιακές φωτογραφίες από το παιχνίδι που διαδραματίζεται στην αρχαία Ελλάδα.

Έτσι αποκτάμε μια ιδέα για την υπόθεση του παιχνιδιού, που δείχνει να διαδραματίζεται στην περίοδο του Πελοποννησιακού Πολέμου (431-404 π.Χ), ενώ ο ήρωας που χειρίζεται ο παίκτης είναι με την πλευρά των Σπαρτιατών. Σε πολλά από τα screenshots βλέπουμε τις αποστολές που έχει αναλάβει, οι οποίες είναι εναντίον των Αθηναίων – είτε πρόκειται για συμπλοκές στο πεδίο της μάχης, είτε για ναυμαχίες, είτε για επιχειρήσεις σαμποτάζ.

Ένα μεγάλο μέρος της δράσης εκτυλίσσεται στη θάλασσα, όπως δείχνει και ο παρακάτω χάρτης που περιλαμβάνει όλο σχεδόν το Αιγαίο. Ανάμεσα στα όπλα βλέπουμε και το «ακόντιο του Λεωνίδα», ενώ σε ένα screenshot ο ήρωας κλωτσάει έναν Αθηναίο α λα «This is Spartaaaaa!» και τον ρίχνει από ένα οχυρό, που ονομάζεται Οχυρό του Μιλτιάδη (ο οποίος πάντως είχε πεθάνει μισό αιώνα πριν από τον Πελοποννησιακό Πόλεμο).

Πηγή: reader.gr