Η Μυριέλλα έκλεψε χαρτί και μολύβι από το συμβούλιο του Survivor: «Θα γράψω γράμμα στον Γιώργο»

21 Ιανουαρίου, 20222:34 ΜΜ

Γράμμα στον Κατσαούνη θα γράψει η Μυριέλλα με αυτά που έκλεψε από το συμβούλιο, ενώ στο Survivor του Σαββάτου μπαίνουν τρεις νέοι παίκτες.

Στα τελευταία επεισόδια του Survivor, είχαμε το τέλος της σχέσης του Γιώργου με την Μυριέλλα, το οποίο ήρθε με πολύ ένταση από την πλευρά του Κατσαούνη.

Η παίκτρια των Διάσημων ποτέ δεν κατάφερε να πει αυτά που ήθελε, με αποτέλεσμα να ψάχνει τρόπο για να το κάνει. Και τον βρήκε, όπως βλέπουμε στο τρέιλερ του Σαββατιάτικου επεισοδίου του reality επιβίωσης.

Πως; Κλέβοντας χαρτί και μολύβι από το τελευταίο συμβούλιο, όπως αποκάλυψε η ίδια.

«Χθες μετά το συμβούλιο κατάφερα και έκλεψα αυτά. Σκοπεύω να γράψω ένα γράμμα στον Γιώργο τον «Τσακατσούκα» γιατί θέλω να του εξηγήσω κάποια πράγματα που δεν με άφησε ποτέ να του τα εξηγήσω. Τα έχει πάρει εντελώς διαφορετικά από ότι είναι στην πραγματικότητα», είπε χαρακτηριστικά.

Οι νέοι παίκτες

Παράλληλα, στο επεισόδιο του Σαββάτου έχουμε και την είσοδο των τριών νέων παικτών. Πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή, Άρη Σοϊλέδη για την ομάδα των Διάσημων, ενώ οι Μαχητές θα ενισχυθούν με την Θωμαΐς Εμμανουηλίδου που είναι είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια Κωπηλασίας και τον Ανδρέα Ματθαιάκη που είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια Κωπηλασίας

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News