Η Μπακογιάννη παραβίασε τα μέτρα κατά Covid-19 και πήγε στην Κρήτη

9 Μαΐου, 2021 11:24 ΜΜ
More videos

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και αδελφή του πρωθυπουργού, Ντόρα Μπακογιάννη, πήγε κανονικά στην Κρήτη, όπου και συμμετείχε μαζί με τον Στέλιο Πέτσα σε γεύμα στα Χανιά.

Η Ντόρα Μπακογιάννη που είχε πει πριν από λίγο καιρό πως κανείς δεν πρόκειται να την κρατήσει από το να κάνει Πάσχα στην Κρήτη φαίνεται πως έκανε πράξη τα όσα έλεγε και πήγε κανονικά στο νησί, παραβιάζοντας τα κυβερνητικά μέτρα για τον κορωνοϊό.

Να τονίσουμε πως μέχρι και σήμερα απαγορεύονται οι μετακινήσεις από νομό σε νομό, αλλά μάλλον οι νόμοι ισχύουν μόνο για τους πολίτες!

Η Μπακογιάννη μπορεί να μην πήγε στα Χανιά τελικά για το Πάσχα, αλλά το έπραξε αυτό λίγες ημέρες αργότερα, καθώς κυκλοφόρησαν τα τελευταία 24ωρα φωτογραφία από το συνωστισμό σε γεύμα του υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα, στην ταβέρνα του Ξυλούρη “Νεώρια” στο ενετικό λιμάνι των Χανίων.

Εκεί συμμετείχε και η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία αντιθέτως με τον Στέλιο Πέτσα είναι άγνωστο το πως μπόρεσε να μετακινηθεί και ποια ήταν η αιτιολογία για τη συμμετοχή της στο συγκεκριμένο γεύμα.

Ο υπουργός υποτίθεται είχε συνάντηση με τοπικούς φορείς και πολιτικούς παράγοντες και ως υπουργός επιτρέπεται να κάνει τέτοιες μετακινήσεις, αντιθέτως κάτι τέτοιο δεν ισχύει για την βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και αδελφή του πρωθυπουργού.

Ακολουθήστε μας στο facebook: