Η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι: Θρήνος για τον Γιώργο, πήγε στο εξωτερικό για μία καλύτερη ζωή και πέθανε

2 Σεπτεμβρίου, 2022 2:07 ΜΜ
More videos

Η ζωή είχε άλλα σχέδια για τον 45χρονο Γιώργο από το Ηράκλειο Κρήτης που ξενιτεύτηκε για κάτι καλύτερο αλλά πέθανε ξαφνικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, o άτυχος Γιώργος Α. είχε φύγει τα τελευταία δύο χρόνια από το Ηράκλειο και είχε μεταναστεύσει σε πόλη της Γερμανίας, προκειμένου να εργαστεί ως οδηγός λεωφορείων.

Πριν από κάποιες ημέρες, επέστρεψε στο νησί με άδεια από την Γερμανία, εμφανώς χαρούμενος και κατενθουσιασμένος που θα έβλεπε ξανά τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο άτυχος Γιώργος βρισκόταν στην Κρήτη προκειμένου να κάνει κάποιες εργασίες και λίγες ημέρες αργότερα επέστρεψε στην Γερμανία, όπου ζούσε και εργαζόταν. Μια πληροφορία όμως που δεν έχει επιβεβαιωθεί, ανέφερε ότι ίσως είχε υποστεί κάποια μόλυνση ενώ βρισκόταν στο νησί και τακτοποιούσε τις υποθέσεις του.

Η επιστροφή στη Γερμανία και το πρόωρο τέλος για τον 45χρονο Γιώργο

Επιστρέφοντας στη Γερμανία, σύμφωνα με τις ίδιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ανέβασε πυρετό, όμως δεν πήγε στο νοσοκομείο.

Αργότερα, κάποια στιγμή, πήγε στην εργασία του και ενώ οδηγούσε, έχασε τις αισθήσεις του – και όπως λένε οι ίδιες πηγές – ενεπλάκη σε τροχαίο με το λεωφορείο το οποίο οδηγούσε. Ο άτυχος 45χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Πάντως, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο θάνατός του δεν φαίνεται να σχετίζεται με την πρόσκρουση του οχήματος.

Ο 45χρονος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους οδηγούς λεωφορείων της Κρήτης και στους επισκέπτες του νησιού, αφού εργαζόταν για αρκετά χρόνια στον τομέα του τουρισμού.

Όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον Γιώργο, αναφέροντας πως ήταν ένα πολύ καλό και ευαίσθητο παιδί, που είχε ιδιαίτερη αδυναμία στα παιδιά του και ξενιτεύτηκε για να τους προσφέρει ένα καλύτερο μέλλον.

Είναι συγκινητική η ανάρτηση φίλου του, που τον αποχαιρετά. Στην ανάρτηση γίνεται γνωστό ότι ο 45χρονος, σχεδίαζε τους επόμενους μήνες, να επιστρέψει μόνιμα στην Κρήτη…

Δείτε τις συγκλονιστικές αναρτήσεις φίλων του άτυχου Γιώργου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης