Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024
διάφορα«Η μητέρα μου και ο πατέρας μου»: Ο Good Job Nicky «έδωσε...

«Η μητέρα μου και ο πατέρας μου»: Ο Good Job Nicky «έδωσε στεγνά» τον Γιάννη Πάριο και την Σοφία Αλιμπέρτη


Ο Good Job Nicky ή αλλιώς Νικόλας Βαρθακούρης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και την Δήμητρα Καλφούντζου. Ο νεαρός καλλιτέχνης μίλησε για τη μουσική αλλά και τους διάσημους γονείς του, Γιάννη Πάριο και Σοφία Αλιμπέρτη. Την ίδια ώρα, ερωτευμένος φαίνεται πως είναι ο Γιάννης Πάριος, καθώς υπάρχει μια γυναίκα στην καρδιά του, όπως δήλωσε, με την οποία βέβαια δεν ζουν μαζί.

«Προσπαθώ να είμαι σαν τον αδελφό μου τον Μιχαήλ αλλά αποτυγχάνω ασύστολα. Ο Μιχαήλ είναι η πυξίδα μου, ο αδερφός μου, ο κολλητός μου. Έχει συμπαντική σημασία για εμένα. ’’Το good job nicky’’ ένιωσα την ανάγκη να το πω πρώτα εγώ σε εμένα πρώτου εκτεθώ και μετά να το πείτε εσείς. Είναι προνόμιο να τραγουδάς είτε για 2 άτομα είτε σε 20.000. Θέλω να απομυθοποιήσω την απόσταση μεταξύ ακροατή και καλλιτέχνη» είπε αρχικά ο Good Job Nicky.

«Η μητέρα μου και ο πατέρας μου είναι απλοί άνθρωποι. Τον μπαμπά τον περιγράφω ως ένα ψαρά που έτυχε να έχει καλή φωνή. Όλοι ξέρανε τον ‘’Γιάννη’’ και όχι τον ‘’Πάριο’’» είπε στη συνέχεια.

Μάλιστα, μετά από σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου για το πρώτο τραγούδι που σιγοτραγούδησε, ο Good Job Nicky πήρε τηλέφωνο μέσω facetime τη μητέρα του Σοφία Αλιμπέρτη, η οποία αποκάλυψε πως την πρώτη φορά που τον άκουσε να τραγουδά και κατάλαβε το μεγάλο του ταλέντο σε ηλικία 6 ετών.

«Το πρώτο τραγούδι που είπε ο Νίκολας ήταν το “Ο άγγελος μου”. Το σιγοτραγουδούσαμε στον δρόμο για το σχολείο» απάντησε η Σοφία Αλιμπέρτη.

«Εκπομπές της μητέρας μου δεν έβλεπα. Έχω το καλύτερο show στο σπίτι. Θέλω η μητέρα μου να είναι χαρούμενη. Ο στόχος μου είναι το ένα grammy και το όνειρο μου τα εφτά» κατέληξε ο Good Job Nicky.

Δείτε το βίντεο:
Τα πιο σημαντικά