Κυριακή, 26 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΗ Μιμή Ντενίση για την κόρη της, Μαριτίνα: «Θέλω να έχει μία...

Η Μιμή Ντενίση για την κόρη της, Μαριτίνα: «Θέλω να έχει μία ωραία οικογένεια και να γίνω γιαγιά με πολλά εγγόνια»

Η Μιμή Ντενίση σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Real Life, μίλησε για την προσωπική και καλλιτεχνική της ζωή και αναφέρθηκε στην κόρη της, Μαριτίνα και τη συνεργασία τους στη σειρά “Σμύρνη μου αγαπημένη”.

Με τι ασχολείται Μαριτίνα;

Η Μαριτίνα έχει ολοκληρώσει το bachelor στην Κύπρο, θα είναι αυτή τη χρονιά στην Αθήνα για την πρακτική της και μετά θα πάει για master. Την ενδιαφέρει πολύ η κινηματογραφική παραγωγή, γοητεύτηκε με την ταινία θα αναλάβει την παραγωγή. Δεν συμπαθώ καθόλου τα οικονομικά, είμαι καλλιτέχνης. Άσε με να γράφω με τις ώρες και να σκηνοθετώ, δε με κουράζει το πώς θα πληρώσω και πώς θα βγάλουμε το μπάτζετ, με το ζόρι γίνεται από μένα, αλλά η Μαριτίνα το έχει μέσα της. Στην ταινία ξεκίνησε από το τμήμα κουστουμιών με την Φωτεινή Δήμου και κατέληξε πρώτη βοηθός που τους οργάνωσε το μπάτζετ.

Περήφανη η Μιμή Ντενίση για την κόρη της

Νιώσατε υπερήφανη όταν ακούσατε τα θετικά σχόλια για την Μαριτίνα;

Όταν είδα ότι τα κατάφερε ένιωσα πολύ περήφανη και κυρίως για το ήθος της. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων πάντα είχα ωραίο κατάλυμα και της έλεγα να έρθει να μπει μαζί μου, εκείνη προτιμούσε να μείνει εκεί που έμενε στο συνεργείο και αυτό ήταν το σωστό. Δεν ήθελε να είναι η κόρη της Ντενίση.

Η επιθυμία της Μιμής Ντενίση να γίνει γιαγιά

Πως θέλετε να δείτε την Μαριτίνα;

Ευτυχισμένη. Δεν με νοιάζει αν θα κάνει master, αν θα πάει να δουλέψει από τώρα. Εγώ θέλω να είναι ευτυχισμένη. Θα προτιμούσα να δουλέψει λιγότερο και να έχει μία ωραία οικογένεια με πολλά παιδιά και να γίνω και εγώ γιαγιά με πολλά εγγόνια.
831 875x895 1

Τα πιο σημαντικά