Η μικρή Isa γεννήθηκε με ανισοσκελία και είναι το μωρό της Gerber για το 2022

8 Μαΐου, 2022 12:48 ΠΜ
More videos

«Ξέραμε ότι η Isa ήταν ξεχωριστή, μας το δείχνει κάθε μέρα από τότε που ήρθε στη ζωή μας», λέει η μητέρα της

Κάθε χρόνο η εταιρία Gerber κάνει διαγωνισμό φωτογραφίας για να επιλέξει το μωρό που θα την εκπροσωπήσει και φέτος νικήτρια αναδείχθηκε η μικρή Isa Slish από την Οκλαχόμα.

Το μωρό με τα λαμπερά μάτια και το ξεχωριστό χαμόγελο θα «υπηρετήσει» ως 2022 Gerber Spokesbaby, αναλαμβάνοντας τον ρόλο του Chief Growing Officer (CGO).

Η Isa, της οποίας η μητέρα περιγράφει ως «ένα δυνατό και καταπληκτικό κοριτσάκι», θα συνεργαστεί με την Gerber για να βοηθήσει την επόμενη γενιά μωρών «να μεγαλώσει και να ανθίσει», δοκιμάζοντας μεταξύ άλλων νέα προϊόντα παιδικής τροφής ενώ θα παρέχει επίσης «συμβουλές» στην ομάδα.

Η Meredith Slish λέει πως η κόρη της, που γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2021, «λατρεύει να αλληλεπιδρά με τον κόσμο γύρω της και τίποτα δεν μπορεί να την σταματήσει».

«Το χαμόγελό της φωτίζει το δωμάτιο και το γέλιο της είναι ακαταμάχητο», σημειώνει η περήφανη μαμά και αφηγείται την ιστορία της Isa, που ξεκίνησε όταν ήταν ακόμη έγκυος.

«Ξέραμε ότι η Isa ήταν ξεχωριστή, μας το δείχνει κάθε μέρα από τότε που ήρθε στη ζωή μας», εξηγεί.

«Μάθαμε όταν ήμουν 18 εβδομάδων έγκυος ότι η Isa θα γεννιόταν με ανισοσκελία. Ελπίζουμε η ιστορία της να ευαισθητοποιήσει περισσότερο για το θέμα και να φέρει μεγαλύτερη συμπερίληψη για παιδιά σαν αυτήν. Επειδή, όπως και η Isa, μπορούν επίσης να είναι ή να κάνουν ό,τι θέλουν!», τονίζει.

Για πρώτη φορά φέτος, η Gerber θα συνδυάσει το χρηματικό έπαθλο των 25.000 με μια αντίστοιχη δωρεά στη μη κερδοσκοπική March of Dimes. Επίσης η οικογένεια της Isa θα λάβει δωρεάν προϊόντα Gerber για ένα χρόνο, 1.000 δολάρια σε παιδικά ρούχα της εταιρίας και μια δωροεπιταγή για παιδικά κουζινικά ίσης αξίας.

Για την ιστορία, το πρώτο μωρό της Gerber στο διάσημο λογότυπο ήταν η Ann Turner Cook. Ο διαγωνισμός αναζήτησης του νέου μωρού της εταιρείας ξεκίνησε το 2010, μετά τις αμέτρητες φωτογραφίες που έστελναν γονείς.

Πηγή: lifo