Η μεταμόρφωση της χρονιάς: Ζευγάρι αγόρασε παλιό λεωφορείο με 1.300€, τα άλλαξαν όλα και έκαναν το εσωτερικό του άνετο και πολυτελές

1 Ιουνίου, 20238:37 ΜΜ

Ανακαίνιση λεωφορείου: Πόσο κόστισε η συνολική αγορά

Ένα ζευγάρι κατάφερε να πραγματοποιήσει μία απίθανη μεταμόρφωση, καθώς αποφάσισε να αγοράσει ένα σπίτι μέσω eBay. Πιο συγκεκριμένα οι δυο τους προχώρησαν στην αγορά ενός παλιού λεωφορείου και με έναν δημιουργικό τρόπο θέλησαν να το αλλάξουν ολοκληρωτικά σε ένα σπίτι με καλαίσθητη διακόσμηση.

Τα θετικά του; Πολύ φθηνότερο από την αγορά ενός νέου σπιτιού. Παράλληλα, αν βαρεθούν την περιοχή που βρίσκονται, ανάβουν την μηχανή και πηγαίνουν όπου θέλουν.

Πως θα σας φαινόταν αν ζούσατε σε λεωφορείο23 ετών, το οποίο να κοστίζει περίπου 1.300 ευρώ. Επιπλέον έχετε την επιλογή να πηγαίνεται ταξίδια μαζί του. Φοβερό, αλλά λίγο δύσκολο να κοστίζει μόνο τόσο, έτσι δεν είναι;

Κι όμως, το ζευγάρι αυτό έκανε φοβερό deal. Αγόρασε στο eBay αυτό το παλιό όχημα και ξοδεύοντας λιγότερα από 11.400 ευρώ το μετέτρεψε σ’ ένα απίστευτο σπίτι.

Το ζευγάρι μαζί με τα τρία παιδιά τους ταξίδεψαν με το σπίτι τους σε περιοχές του Βελγίου, της Γαλλίας και της Μεγάλης Βρετανίας.

Ανακαίνιση λεωφορείου: Δείτε εικόνες από το εσωτερικό του

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News