Η μεγάλη επιστροφή – Γι’ αυτό το ριάλιτι προορίζουν τον Ανδρέα Μικρούτσικο

19 Οκτωβρίου, 2018 8:34 ΜΜ
More videos

Το όνομα του Ανδρέα Μικρούτσικου φέρεται να έπεσε στο τραπέζι για την παρουσίαση της νέας εποχής του πρώτου ελληνικού reality που έφερε να πάνω κάτω κατά την αρχή της νέας χιλιετίας.

Ο λόγος φυσικά για το θρυλικό «Big Brother», το οποίο ο ΑΝΤ1 ετοιμάζεται να επαναφέρει ελπίζοντας στην ίδια επιτυχία που είχε η επιστροφή του Survivor μέσω ΣΚΑΪ.

Πληροφορίες της Espresso, θέλουν το παιχνίδι να ξεκινά αμέσως μετά το τέλος του «Nomads» που έχει προγραμματιστεί κατά τα Χριστούγεννα, προκειμένου η prime time του σταθμού να μείνει full και να «χτυπήσει» ακόμα υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης.

Το πιο ενδιαφέρον; Πέρα από το όνομα του Γιώργου Λιάγκα το οποίο ακούστηκε για την παρουσίαση του «Μεγάλου Αδελφού», ακόμα ένα έπεσε στο τραπέζι. Ένα όνομα που έχει γράψει χιλιόμετρα τηλεοπτικής πορείας και με εμπειρία σε τέτοιου είδους προγράμματα που τον καθιστούν ιδανικότατη επιλογή.
Ο λόγος φυσικά για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, οποίος είχε παρουσιάσει και τον πρώτο κύκλο του παιχνιδιού, που αποτέλεσε τότε γροθιά στην ελληνική τηλεοπτική πραγματικότητα.

Ας ελπίσουμε να μην πρόκειται απλά για… φήμες, καθώς η παρουσία του Ανδρέα θα δώσει άλλη πνοή στο συγκεκριμένο πρόγραμμα!