Η ματωμένη σημαία στα επεισόδια στο Πισοδέρι Φλώρινας

18 Ιουνίου, 2018 11:49 ΜΜ
More videos

Ανάμεσα στους τραυματίες των επεισοδίων είναι και ένας άνθρωπος, ο οποίος αιμορραγεί, με αποτέλεσμα να σημαία που έχει πάνω του να γεμίσει αίματα

Άγρια επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στο Πισοδέρι της Φλώρινας ανάμεσα σε διαδηλωτές που αντιδρούν στη συμφωνία  Τσίπρα-Ζάεφ για τη Βόρεια Μακεδονία και την αναγνώριση «μακεδονικής» ταυτότητας και γλώσσας και σε αστυνομικούς των ΜΑΤ που με περίσσιο ζήλο χρησιμοποίησαν χημικά και γκλομπς για να διαλύσουν την συγκέντρωση. Τουλάχιστον 16 άτομα, μεταξύ των οποίων και αστυνομικοί, οδηγήθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα και τραυματισμούς.

Μάλιστα πολλές εικόνες και βίντεο κυκλοφορούν κυρίως μέσω social media. Ανάμεσα σε αυτά είναι και ένα βίντεο με έναν διαδηλωτή που έχει τραυματιστεί στο κεφάλι. Μάλιστα ο άνθρωπος αιμορραγεί με αποτέλεσμα να σημαία που έχει πάνω του να γεμίσει αίματα.

Συμμετέχοντες έχουν ανεβάσει και άλλα βίντεο από τις στιγμές της έντασης, όπως το παρακάτω όπου τα ΜΑΤ κάνουν χρήση δακρυγόνων, τα οποία πετούν προς τους διαδηλωτές.