Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΗ Μαρίνα Σάττι «μας πάει τάπα» - Μπήκε στα 10 δημοφιλέστερα album...

Η Μαρίνα Σάττι «μας πάει τάπα» – Μπήκε στα 10 δημοφιλέστερα album παγκοσμίως

Η Μαρίνα Σάττι σαρώνει στα charts και με τα νέα της τραγούδια αποδεικνύει ότι έχει το δικό της φανατικό κοινό που της χαρίζει διακρίσεις ρεκόρ!

Μετά το τέλος της Eurovision 2024, η Μαρίνα Σάττι κυκλοφόρησε το νέο της άλμπουμ με τα ολοκαίνουργια τραγούδια της.

Το νέο μίνι άλμπουμ  της τραγουδίστριας με τίτλο P.O.P., περιλαμβάνει στο σύνολο 7 τραγούδια, ανάμεσα τους και το κομμάτι «Mixtape» με τους στίχους  «Δεν καταλαβαίνω δεν καταλαβαίνω, άκουσαν το demo και είπαν όλοι flop flop flop. Τι να πούνε τώρα, χορεύει όλη η χώρα, τους ρώτησα αν στο χωριό τους είχαν ρεγκετόν. Στο ‘πα πήρα φόρα, τέλειωσαν τα πάντα, η Μαρίνα σας πήγε τάπα» να κλέβουν την παράσταση.

Εντούτοις, η αυτή καθαυτή πορεία του άλμπουμ είναι εντυπωσιακή και αποδεικνύει ότι το φαινόμενο Μαρίνα Σάττι θα γράψει τη δική της μουσική ιστορία.

Το P.O.P. της Μαρίνας Σάττι στα 10 δημοφιλέστερα album παγκοσμίως

Σε μόλις 3 μέρες, το νέο album της Μαρίνας Σάττι με τίτλο P.O.P. βρέθηκε στο Νο8 των 10 δημοφιλέστερων νέων album παγκοσμίως, ανάμεσα σε ονόματα όπως η Billie Eilish, ο ZAYN και ο Childish Gambino. Η Μαρίνα Σάττι αποτελεί μάλιστα την πρώτη γυναίκα στην Ελλάδα που κατορθώνει να μπει στο συγκεκριμένο chart, σπάζοντας ακόμα ένα ρεκόρ μέσα σε μόλις λίγες μέρες.

Άλλο ένα μεγάλο ρεκόρ για την Μαρίνα Σάττι

Λίγες μέρες πριν, η Μαρίνα Σάττι έγινε η πρώτη γυναίκα που βρέθηκε στο Νο1 του Daily Top Artists Greece chart στο Spotify, αλλά και η πρώτη γυναίκα που βρέθηκε ταυτόχρονα τόσο στο Νο1, το Νο2 και το Νο3 του ημερήσιου Spotify Top200, όσο και των YouTube trends στην Ελλάδα.

Ακόμα, το τραγούδι MIXTAPE είναι το μοναδικό τραγούδι διάρκειας 10+ λεπτών που έφτασε στο Νο2 του ημερήσιου Top200, ενώ το ZARI το πρώτο στην ιστορία τραγούδι με ελληνικό στίχο που κατέκτησε μια θέση στη λίστα με τα 50 δημοφιλέστερα viral τραγούδια στο Spotify παγκοσμίως (#17). Τις προηγούμενες μέρες, το ZARI βρέθηκε στα charts χωρών όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Λιθουανία, η Εσθονία, το Βέλγιο, η Ελβετία, το Λουξεμβούργο, η Σουηδία, η Φινλανδία, η Αυστρία, η Ισλανδία, η Ολλανδία, η Βουλγαρία, η Γερμανία, η Νορβηγία, η Ουκρανία, η Πολωνία, η Ισπανία, η Τουρκία, η Ουγγαρία, η Λετονία, το Αζερμπαϊτζάν, η Αρμενία, η Σερβία, η Ιταλία, η Κύπρος, η Δανία, η Τσεχία και η Πολωνία.

Συνολικά, το album P.O.P. μετράει μέχρι σήμερα περισσότερα από 24 εκατομμύρια streams μόνο στο Spotify, αριθμό ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα.

Τα πιο σημαντικά