Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΗ Μαρίνα Σάττι και η «τάπα» της κάνουν θραύση στο Top10 του...

Η Μαρίνα Σάττι και η «τάπα» της κάνουν θραύση στο Top10 του UK Albums Chart

Η Μαρίνα Σάττι συνεχίζει να σαρώνει στα παγκόσμια charts, σπάζοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Το νέο album της Μαρίνα Σάττι “P.O.P.” που κυκλοφορεί από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company βρέθηκε αυτή την εβδομάδα στο Νο8 των 10 δημοφιλέστερων νέων album παγκοσμίως, ανάμεσα σε ονόματα όπως η Billie Eilish, ο ZAYN και ο Childish Gambino, με την Μαρίνα να αποτελεί την πρώτη Ελληνίδα που καταφέρνει να «εισβάλλει» στο συγκεκριμένο chart. Αυτό που έχει καταφέρει η Μαρίνα Σάττι είναι εντυπωσιακό καθώς  η πορεία της στα charts είναι διαρκώς ανοδική, κατακτ΄ωντας ορόσημα πωλήσεων που δεν τα έχει πιάσει κανένας μέχρι σήμερα Έλληνας καλλιτέχνης.

Η Μαρίνα Σάττι στο Top10 του UK Albums Chart!

thumbnail 39 272e9

Για πρώτη φορά στην ιστορία της δισκογραφίας συναντάμε Έλληνα και στο Top10 του Top Albums Debut UK, και μάλιστα με 100% ελληνόφωνα τραγούδια. Σύμφωνα με το Spotify, το “P.O.P.” της Μαρίνας Σάττι ήταν το 10ο δημοφιλέστερο σε streams νέο album στο Ηνωμένο Βασίλειο, για το τριήμερο 17-19 Μαΐου.

Δείτε την ανάρτηση του Spotify UK στο Instagram:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spotify UK & Ireland (@spotifyuk)

Στην Ελλάδα, η Μαρίνα Σάττι συνεχίζει να βρίσκεται στο Νο1 των YouTube Trends με το “LALALALA” (2,5 εκατομμύρια προβολές σε 1 εβδομάδα), ενώ το “ZARI” ήταν το Νο1 τραγούδι σε streams στο Spotify για την εβδομάδα που πέρασε.

Λίγες μέρες πριν, η Μαρίνα Σάττι έγινε η πρώτη γυναίκα που βρέθηκε στο Νο1 του “Daily Top Artists Greece” chart στο Spotify, αλλά και η πρώτη γυναίκα που βρέθηκε ταυτόχρονα τόσο στο Νο1, το Νο2 και το Νο3 του ημερήσιου Spotify Top200, όσο και των YouTube trends στην Ελλάδα.

Δείτε το official video του “LALALALA” στο YouTube

 

 

Τα πιο σημαντικά