Η Μαρίνα Πατούλη πήγε κουμπάρα σε γάμο ντυμένη αποκαλυπτικά και έπιασε και την ανθοδέσμη

5 Οκτωβρίου, 20206:58 ΜΜ
More videos

Μια πολύ ξεχωριστή ημέρα έζησε η Μαρίνα Πατούλη, την οποία θα θυμάται για πολύ καιρό! Η σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη είχε τη χαρά και την τιμή να παντρέψει φιλικό της ζευγάρι με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο του Αμαρουσίου, το απόγευμα της Κυριακής 4 Οκτωβρίου.

Η Μαρίνα Πατούλη ήταν άκρως ενθουσιασμένη που έγινε κουμπάρα της καλής της φίλης και συνεργάτιδάς της, ενώ όπως ήταν επόμενο η σύζυγος του Γιώργου Πατούλη έκλεψε για ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της. Η Μαρίνα επέλεξε να φορέσει για τον πολιτικό γάμο ένα maxi κοραλλί φόρεμα, το οποίο όμως είχε άνοιγμα μπροστά και φαίνονταν τα καλλίγραμμα πόδια της. Μάλιστα, η κουμπάρα… έπιασε και την ανθοδέσμη της νύφης!

Μπορεί η Μαρίνα Πατούλη ήδη να βρίσκεται σε έναν πολύ ευτυχισμένο γάμο με τον σύζυγό της και Περιφερειάρχη της Αττικής, ωστόσο χάρηκε ιδιαίτερα με την ανθοδέσμη!

Μάλιστα η Μαρίνα Πατούλη, έπιασε και την ανθοδέσμη της νύφης και ανέβασε φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram με το ζευγάρι, τις οποίες και συνόδεψε με την εξής χιουμοριστική λεζάντα: Wedding Day! Να ζήσετε αγαπημένοι μου! Και στα δικά μας εμείς οι ελεύθερες!!!!?

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε η Μαρίνα Πατούλη:

Η τελετή έγινε για λίγους και στενούς φίλους και συγγενείς λόγω των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Δείτε φωτογραφίες:

Πάντα άξια!

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News