Η Μαρίνα Πατούλη κατεβαίνει υποψήφια Δήμαρχος Αμαρουσίου

21 Δεκεμβρίου, 201812:26 ΠΜ
More videos

Αποφασισμένη φέρεται, με βάση τις πληροφορίες, να διεκδικήσει τον δήμο Αμαρουσίου η κυρία Μαρίνα Πατούλη, σύζυγος που απερχόμενου δημάρχου Αμαρουσίου και υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής με τη ΝΔ, Γιώργου Πατούλη.

Η Μαρίνα Πατούλη, η οποία αναμένεται να ανακοινώσει σύντομα την υποψηφιότητά της για τον δήμο Αμαρουσίου, δημιουργεί αναταράξεις στις νεοδημοκρατικές ισορροπίες στον δήμο, αφού, με βάση τις πληροφορίες, διεκδικεί με αξιώσεις την πρωτιά στο Μαρούσι, όπως προκύπτει από δημοσκόπηση η οποία πραγματοποιήθηκε προσφάτως στην περιοχή.

Η απόφαση της Μαρίνας Πατούλη να διεκδικήσει τον δήμο Αμαρουσίου φαίνεται να αιφνιδιάζει κεντρική συμφωνία στη ΝΔ που προέβλεπε ότι η κυρία Πατούλη δεν θα διεκδικούσε εκ νέου τον δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης στην περίπτωση που ο σύζυγός της, Γιώργος Πατούλης, θα έπαιρνε το χρίσμα για την Περιφέρεια Αττικής.

Αντιθέτως, της προτάθηκε να μπει στη λίστα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων στον δήμο της Αθήνας, όμως τελικά δεν επήλθε συμφωνία με τον Κώστα Μπακογιάννη.

Εάν τελικά η κυρία Πατούλη ανακοινώσει την υποψηφιότητά της, είναι σίγουρο πως θα προκληθούν κραδασμοί στο νεοδημοκρατικό στρατόπεδο στον δήμο Αμαρουσίου, αφού αρκετά στελέχη της απερχόμενης δημοτικής αρχής φιλοδοξούν να διεκδικήσουν τη δημαρχία.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ήδη έχει ανακοινώσει την υποψηφίοτητά του για τον δήμο Αμαρουσίου ο Θοδωρής Αμπατζόγλου, στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και στέλεχος της ΝΔ.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News