Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΗ Μαρίνα Πατούλη άλλαξε επώνυμο και έγινε ξανά Μαρίνα Σταυράκη - «Με...

Η Μαρίνα Πατούλη άλλαξε επώνυμο και έγινε ξανά Μαρίνα Σταυράκη – «Με φλερτάρουν τόσο – όσο»

“Δεν δέχομαι τον όρο non-binary”, είπε σχολιάζοντας το Nemo που κέρδισε στην Eurovision.

Στην κάμερα της εκπομπής “I Love ΣουΚού” μίλησε η Μαρίνα Πατούλη, μιλώντας για την ζωή της μετά το διαζύγιο και τις προτεραιότητες που θέτει πλέον για τον εαυτό της. με το ουδέτερο Παράλληλα, εξέφρασε την δυσαρέσκεια της για το ουδέτερο φύλο και τα non-binary άτομα, αναφερόμενη στο Nemo που σάρωσε στην Eurovision.

Δείτε το βίντεο:Έχουν περάσει τριάμισι χρόνια από το διαζύγιό μου, το οποίο πραγματικά με στιγμάτισε. Η αλήθεια είναι μετά από 35 χρόνια γάμου ήταν μία ανατροπή στη ζωή μου που ουσιαστικά σημάδεψε και τη σωματική και την ψυχική μου υγεία. Τριάμισι χρόνια μετά, ευχαριστώ για τη δύναμη που άντλησα από φωτεινούς ανθρώπους κυρίως από τις γυναίκες. Μπορώ να στείλω πια ένα αισιόδοξο μήνυμα ότι μία γυναίκα μετά τα 50 μπορεί να πάρει τη ζωή στα χέρια της να τη διεκδικήσει και να είναι πιο χαρούμενη και υγιής μακριά από τοξικότητες“, ανέφερε η αρχικά η Μαρίνα Σταυράκη και συνέχισε αναφερόμενη στην “ταμπέλα” της διαζευγμένης γυναίκας:

“Εγώ είμαι ένας άνθρωπος φύσει συντηρητικός, από μια παραδοσιακή συντηρητική οικογένεια, οπότε το στίγμα ή μάλλον η ταυτότητα της διαζευγμένης με βάση τα στερεότυπα και τα ταμπού των γονιών μου ήταν κάτι που με ενοχλούσε πάρα πολύ. Δεν ήταν όμως δική μου απόφαση, ήταν του πρώην συζύγου μου και τον ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό. Αν και τότε δεν μπορούσα να δω, οτιδήποτε τοξικό μας κρατάει πίσω. Τώρα θέλω να δώσω μήνυμα σε οποιαδήποτε γυναίκα κακοποιείται ψυχολογικά ή υφίσταται bullying”.

ed8eee0c4d0e4012adc4b69693496220

Σε άλλο σημείο της συνέντευξή της ανέφερε: “Με τον πρώην σύζυγό μου δεν έχω πλέον τίποτα να με ενώνει εκτός από το παιδί μας φυσικά. Πολύ τυπική επαφή έως τίποτα. Αφήνω πίσω ό,τι με πληγώνει. Άλλαξα και το επώνυμό μου, όχι πλέον Μαρίνα Πατούλη αλλά Μαρίνα Σταυράκη, ή απλώς Μαρίνα“. Όταν ρωτήθηκε εάν την προσεγγίζουν οι άντρες, απάντησε:
“Με φλερτάρουν τόσο – όσο. Ναι, είμαι ελεύθερη λαμβάνω τη θετική ανταπόκριση του φλερτ αλλά θέλω να δώσω λίγο χρόνο, κάποια στιγμή πιστεύω ότι θα νιώσω έναν έρωτα“.

Η Μαρίνα Σταυράκη σχολίασε, επίσης, και την Eurovision: “Όχι δεν μου άρεσε η Μαρίνα Σάτττι (…) Άλλη προβληματική κατάσταση το Nemo. Το Nemo… ουδέτερο δηλαδή; Εγώ δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό… είτε αρσενικό, είτε θηλυκό. Ουδέτερο; Αλήθεια τώρα; Δεν μου άρεσε σε τίποτα. Να είχα δηλαδή εγώ έναν γιο και να μου έβαζε τη ροζ φουστίτσα με τη μπότα;“.

Τα πιο σημαντικά