Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024
Ελλάδα«Η μαμά μου μας εγκατέλειψε όταν ήμουν 7 ετών» εξομολογείται η κόρη...

«Η μαμά μου μας εγκατέλειψε όταν ήμουν 7 ετών» εξομολογείται η κόρη του Αχιλλέα Μπέου

Τον τελευταίο καιρό, ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, βρίσκεται στο «µάτι του κυκλώνα» για τις ομοφοβικές δηλώσεις του.

Ο εκλεγείς – ξανά- δήμαρχος Βόλου γεννήθηκε το 1959, μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη, είναι Κριός και απόφοιτος Γυμνασίου. Έχει µία αδελφή, τη Βασιλική, και δύο αδελφούς, τον Αντώνη και τον Άγγελο, ενώ οι γονείς του, Νίκος, μαραγκός στο επάγγελμα, και Αργυρώ, έχουν πεθάνει.

Ο δήμαρχος Βόλου έπαιζε µπάσκετ στην εφηβεία του. Στα 19 του παντρεύτηκε στην Αμερική την Ελευθερία, αισθητικό στο επάγγελμα, και απέκτησαν τέσσερα παιδιά. Την Αργυρώ, που είναι σήμερα 41 ετών και έχει κομμωτήριο στη Γλυφάδα, την Ευτυχία, 39 ετών, η οποία ζει στην Αμερική και ασχολείται µε μεσιτικά, τη Χριστίνα, που είναι 31 ετών και διηύθυνε µια φιλανθρωπική οργάνωση στην Αμερική, αλλά πρόσφατα επέστρεψε στην Ελλάδα, και τον Νίκο, που είναι 25 ετών και ασχολείται µε το ποδόσφαιρο.

Ο Αχιλλέας Μπέος έχει κάνει και δεύτερο γάμο, µε την Εύη, και έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Αχιλλέα, που είναι 13 ετών και πηγαίνει Α’ Γυμνασίου. Ο γάµος τους έληξε άδοξα πριν από δύο χρόνια. Πλέον έχει µια σύντροφο, η οποία τον στηρίζει και είναι δίπλα του.

Η κόρη του, Χριστίνα, μίλησε στο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη για τον πατέρα της, την οικογενειακή της ζωή αλλά και σχολίασε τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες.

«Ο µπαµπάς µου είναι δηµιουργός. ∆εν είναι στηµένος πολιτικός. Κινείται αυθόρµητα και αυθεντικά, χωρίς φίλτρο. ∆εν προσπαθεί να δείξει κάτι ψεύτικο στον κόσµο. Τον αγαπάνε γι’ αυτό που είναι, και είναι γνήσιος. Είναι παρεξηγημένος, γιατί δεν έχει φίλτρο, αλλά είναι ψυχούλα».

3. eytyxia kai xristina me pimpero 1

«Ο μπαμπάς µου σίγουρα δεν είναι ομοφοβικός ούτε σεξιστής, όπως τον έχουν πει, απλώς μιλάει “λαϊκά”. Θεωρώ ότι σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να θίξει τους ομοφυλόφιλους. ∆εν έχει θέμα µε την επιλογή συντρόφου. Ζούμε σε μια κοινωνία όπου όλοι παρεξηγούνται µε το παραμικρό.

Από την Αμερική έρχομαι και έχω συναναστραφεί µε άτομα οποιουδήποτε φύλου. Η Ελλάδα ναι µεν είναι ευρωπαϊκή χώρα, αλλά είναι πίσω σε κάποια πράγματα οι άνθρωποι. Για µένα η Ελλάδα είναι μια τριτοκοσμική χώρα. ∆εν μπορεί ο Κασσελάκης, που ήρθε από την Αμερική, να επιβληθεί στην κοινωνία έτσι. Και εγώ ήρθα από την Αμερική, όπου είναι φυσιολογικό να φοράς τα εσώρουχά σου και να κυκλοφορείς, αλλά εγώ δεν το κάνω και φυσικά δεν το επιβάλλω.

∆εν μπορώ να επιβάλλω αυτά που έμαθα και κάνουν στην Αμερική. Η Ελλάδα δεν είναι ούτε Αμερική ούτε Αγγλία ούτε µια προχωρημένη χώρα. Ο μπαμπάς µου δεν είναι ρατσιστής. Ο Bob, που δηλώνει οµοφυλόφιλος και που είμαστε σαν οικογένεια, έγραψε στα social media ότι συμφωνεί µε τον πατέρα µου. Κανένας όμως δεν το έκανε αναπαραγωγή. Ο Bob δούλευε στα μαγαζιά µας χρόνια».

untitled 5 1

Σε άλλο σημείο, η κόρη του Αχιλλέα Μπέου αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της οικογενειακής τους ζωής.

«Η μαμά µας µάς εγκατέλειψε, γιατί ήθελε να κάνει τη ζωή της. Εγώ ήμουν τότε 7 χρόνων και ο αδελφός µου ήταν 2. Την πρώτη φορά που µου ήρθε περίοδος ο πατέρας µου πήγε και µου πήρε σερβιέτες. Μαζί µε τις εφημερίδες του µου έπαιρνε περιοδικά μόδας. Ο μπαμπάς µας µάς μεγάλωσε. Ερχόντουσαν οι φίλες µου στο σπίτι µας να κοιμηθούνε και µας έφτιαχνε πρωινό. Όταν έπαιζα πιάνο, ερχόταν στο σχολείο να µε δει. Ήταν παράλληλα και η μάνα µου και ο πατέρας µου. Τη μητέρα µου δεν τη λέω μάνα , αλλά Ελευθερία» εξομολογήθηκε η κόρη του Αχιλλέα Μπέου.

Τα πιο σημαντικά