«Η μαμά μου και εγώ μοιραζόμαστε τον ίδιο άντρα». Η ιστορία μιας νεαρής από το Μπαγκλαντές.

9 Ιουνίου, 2015 1:51 ΠΜ
More videos

Δυο γυναίκες, μάνα και κόρη, κάνουν σεξ με τον ίδιο άντρα. Αν και αυτό είναι δύσκολο να το πιστέψει κανείς και προκαλεί εντυπώσεις, είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό για μια φυλή του Μπαγκλαντές.

Η 30χρονη Orola Dalbot, μεγάλωσε σε κάποια αγροτική περιοχή του Μπαγκλαντές, με τη μητέρα της και τον δεύτερο σύζυγό της, Noten. Ο πατέρας της είχε πεθάνει όταν ήταν μικρή, και η μητέρα της έχει ξαναπαντρευτεί.

Ο Noten ήταν ένας όμορφος άντρας, γράφει το άρθρο του περιοδικού Marie Claire (αμερικάνικη έκδοση) που παρουσιάζει αυτό το ιδιαίτερο θέμα.

«Η μητέρα μου ήταν τυχερή, σκεφτόμουν τότε ως παιδί», λέει η Orola. «Ήλπιζα, τότε, να έβρισκα και εγώ έναν τέτοιο σύζυγο», συμπληρώνει.

Αλλά όταν η ίδια ενηλικιώθηκε την περίμενε μια απρόσμενη έκπληξη: ήταν ήδη παντρεμένη με τον Noten! Ο γάμος της μαζί του είχε κανονιστεί από τότε που η νεαρή ήταν μόλις τριών ετών, σε μια κοινή τελετή μαζί με τη μητέρα της.


Οι δυο γυναίκες «ακολούθησαν» την παράδοση της φυλής Mandi και παντρεύτηκαν τον ίδιο άντρα.
«Ήθελα να φύγω μακριά όταν το έμαθα», εξομολογείται η Orola, η 51χρονη μητέρα της οποίας, η Mittamoni, της ζήτησε να το αποδεχτεί.

Σύμφωνα με την παράδοση, όταν μια χήρα επιθυμεί να παντρευτεί ξανά, επιλέγει άντρα από την οικογένεια του νεκρού συζύγου της. Συνήθως οι άντρες που είναι ανύπαντροι, είναι τα νεότερα μέλη, οπότε η χήρα θα πρέπει να «προσφέρει» μια από τις κόρες της σαν δεύτερη νύφη προκειμένου να αναλάβει τα καθήκοντά της –σεξ, κ.α.-, όταν η κόρη θα ενηλικιωθεί.

«Η μητέρα μου ήταν μόλις 25 ετών όταν πέθανε ο πατέρας μου», δηλώνει η 30χρονη. «Η φυλή της πρόσφερε τον 17χρονο, τότε, Noten ως δεύτερο σύζυγο, με τον όρο να παντρευτεί και εμένα. Ήμουν πολύ μικρή για να θυμάμαι τον γάμο-δεν είχα ιδέα», λέει και συμπληρώνει πως είναι συντετριμμένη από το γεγονός αυτό, και πως θέλει να έχει τον δικό της σύζυγο, να μην τον μοιράζεται.

Πηγή: marieclaire.com