Σάββατο, 18 Μαΐου 2024
celebritiesΗ Μαίρη Συνατσάκη μιλά για την πρώτη της εpωτική επαφń: «Μετά από...

Η Μαίρη Συνατσάκη μιλά για την πρώτη της εpωτική επαφń: «Μετά από 2,5 εβδομάδες χωρίσαμε»

Για όλα υπάρχει η… πρώτη φορά και η Μαίρη Συνατσάκη στο νέο της βίντεο στο youtube μίλησε ανοιχτά για την πρώτη της σεξουαλική εμπειρία, αλλά και την πρώτη βραδιά που κοιμήθηκε σε σπίτι φίλους της.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Μαίρη Συνατσάκη, η αδελφή της, Αλίκη και η συνεργάτιδά της, Αθηνά Τσαγκαράκη απάντησαν σε ερωτήσεις που σχετίζονταν με την «πρώτη φορά» γύρω από διάφορες δραστηριότητες από την καθημερινότητά τους, μέχρι την πρώτη τους σεξουαλική επαφή.

Δείτε το βίντεο:

Η Μαίρη Συνατσάκη για την πρώτη της φορά

«Ήμουν 16,5 στα 17 και αισθανόμουν τρομερό felle pleasure γιατί οι φίλες μου όλες είχαν ολοκληρώσει. Ήμουν σε μία φάση με ένα παιδί για 2,5 μήνες όλο κι όλο, ήταν λίγο μεγαλύτερός μου. Δεν με πίεσε καθόλου, ούτε τίποτα. Εγώ νομίζω ότι ένιωθα μια εσωτερική πίεση ότι πρέπει να το κάνουμε αυτό τώρα και ήταν… ούτε τραυματικό, αλλά ούτε και τίποτα. Ήταν πάρα πολύ διεκπαιρεωτικό και δεν το ξανακάναμε και ποτέ. Μετά από 2,5 εβδομάδες χωρίσαμε γιατί στα αλήθεια δεν ήμουν συνδεδεμένη με αυτό το παιδί.

Τώρα που το σκέφτομαι μου φαίνεται πολύ περίεργο, αλλά ταυτόχρονα το έχω απομυθοποιήσει κιόλας. Το κάνουμε και λίγο τεράστιο της πρώτης φοράς, αλλά έχει και μια σημασία για το ποιος ήταν αυτός ο άνθρωπος που έκανα πρώτη φορά στη ζωή μου σex. Δεν σήμαινε τίποτα, ήταν κρίμα (50: 10)» είπε η Μαίρη Συνατσάκη.

Για την πρώτη φορά που κοιμήθηκε το βράδυ σε σπίτι του φίλου της. «Την πρώτη φορά που κοιμήθηκα με κάποιον… δεν κοιμήθηκα, αισθάνθηκα άβολα, εγώ είχα ούτως ή άλλως κρίσεις πανικού. Έλεγα… τώρα θα μου συμβεί, θα με περάσει για τρελή, τι θα κάνω μέσα στη νύχτα, τι κάνω, πώς θα σηκωθώ. Χάλια μαύρα, περίμενα να ξημερώσει να σηκωθούμε να φύγουμε, πέρασα φρικτά (1:01:40)» είπε η Μαίρη Συνατσάκη.


Τα πιο σημαντικά