Υπ. Πολιτισμού: Fake news του ΣΥΡΙΖΑ για επιγραφές με… υπογραφή Μενδώνη στην Ακρόπολη

6 Απριλίου, 2021 12:12 ΜΜ
More videos

Το Γραφείο Τύπου του υπουργείου Πολιτισμού κάνει λόγο για στοχοποίηση της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνας Μενδώνη, η οποία έχει ξεπεράσει τα όρια της αντιπολιτευτικής κριτικής. «Είναι δολοφονία χαρακτήρος», επισημαίνει.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, που στα 4,5 χρόνια της διακυβέρνησής του δεν έκανε απολύτως τίποτε για τον πολιτισμό, στα δύο σχεδόν χρόνια που βρίσκεται στην αντιπολίτευση αναλώνεται σε fake news στην προσπάθειά του να ακυρώσει τα έργα τα οποία γίνονται. Τα έργα στην Ακρόπολη τον έχουν ξεπεράσει. Αυτό είναι το μήνυμα από τους επισκέπτες του χώρου. Οσο ο χώρος ήταν κλειστός είχαν περιθώριο για ασύστολα ψέματα και διαστρεβλώσεις. Τώρα ΟΧΙ», τονίζεται στην ανακοίνωση.

«Καμία πινακίδα δεν θα αναρτηθεί επί του Βράχου της Ακροπόλεως. Δίνονται στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των πινακίδων, που σύμφωνα με τον προγραμματισμό, θα αναρτηθούν εντός των επομένων ημερών», καταλήγει.

Νωρίτερα ο Νάσος Ηλιόπουλος έγραψε στο Twitter: «Ο, τι και να κάνει η #Μενδώνη, θα είναι για πάντα η υπουργός που κάλυψε τον Λιγνάδη και κατέστρεψε τον πολιτισμό & τους ανθρώπους του μέσα στην πανδημία. Ο σχεδιασμός για μαρμάρινη επιγραφή με το όνομα της στην #Ακρόπολη αποτελεί ύβρη και θα έχει την τύχη που του αξίζει».