Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΗ Λάουρα Νάργες ξεκίνησε μπαλέτο: «Ποτέ δεν είναι αργά να κάνεις αυτό...

Η Λάουρα Νάργες ξεκίνησε μπαλέτο: «Ποτέ δεν είναι αργά να κάνεις αυτό που αγαπάς»

Από την ημέρα που η Λάουρα Νάργες έγινε μητέρα, η καθημερινότητά της άλλαξε οριστικά.

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια επέλεξε να αποστασιοποιηθεί από τα φώτα της δημοσιότητας για να αφοσιωθεί στον μονάκριβο γιο της. Τώρα όμως, η ίδια προσπαθεί σιγά σιγά να επιστρέψει σε πράγματα που αγαπάει.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 21/6 η Λάουρα Νάργες με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε πως ξεκίνησε μπαλέτο, καθώς ο χορός είναι κάτι που λατρεύει.

Σήμερα μάλιστα, είχε την πρώτη της παράσταση στο μπαλέτο και λίγο πριν ανέβει στη σκηνή μαζί με τις υπόλοιπες μπαλαρίνες, μοιράστηκε φωτογραφίες από τα παρασκήνια.

Η Λάουρα Νάργες, όπως θα δεις φοράει το κορμάκι και τα παπούτσια του μπαλέτου, ενώ δείχνει ιδιαίτερα χαρούμενη που μετά από αρκετά καιρό κατάφερε να κάνει την επιθυμία της πραγματικότητα.

«Θυμάστε όταν είχα μοιραστεί την σκέψη μου μαζί σας τον χειμώνα πως θέλω να ξεκινήσω μπαλέτο; Ε, ξεκίνησα. Και σήμερα έχουμε την παράσταση της σχολής μας. Υπέροχη η ιδιοκτήτρια κυρία Ελπίδα, έμπνευση η δασκάλα μας, κυρία Άντζελα, τρομερά ταλαντούχες οι συμμαθήτριες μου (οι μισές δυστυχώς δεν είναι στις φωτό). Ποτέ δεν είναι αργά να κάνεις αυτό που αγαπάς, ισχύει!!! Ο χορός είναι μαγεία, τέχνη, έκφραση ψυχής, πόνος, πειθαρχία, και βλέπω πως δεν έπρεπε ποτέ να επιτρέψω να τον αφήσω. Μου είχε λείψει τόσο πολύ!!! Ελπίζω μέσα στα επόμενα δύο χρόνια να καταφέρω να ανέβω στις pointe».

narges 2 1 large

narges large

narges 12l large

narges 12 large

Τα πιο σημαντικά