Οι λάμπες αυτές φέρνουν το φεγγάρι στο δωμάτιό σας!

24 Σεπτεμβρίου, 2015 8:48 ΜΜ
More videos

Θα ήταν υπέροχο αν μπορούσε ο καθένας να δημιουργήσει το φως της σελήνης μόνος του. Η λάμπα-σελήνη που θα δείτε παρακάτω ονομάζεται Luna και είναι υπέροχη. Κατασκευάστηκε με γυάλινες ίνες και καλύπτεται από μη τοξικό λατέξ. Πρόκειται για ένα αντικείμενο περισσότερο καλλιτεχνικό παρά ρεαλιστικό που παρουσιάζει την επιφάνεια της σελήνης. Μπορεί να τη βρει κανείς σε μεγέθη από 8,2 ως 58,4 εκατοστά. Η λάμπα – σελήνη φιλοξενείτε από το IndieGoGo και χρηματοδοτήθηκε από εθελοντές.

Η Luna κατασκευάστηκε από την Acrorn Studio, ένα στούντιο εσωτερικού σχεδιασμού έξω από τη Taipei της Ταιβάν. «Ο σχεδιασμός της μπορεί να μετατρέψει τον χώρο σας σε ένα μαγικό κόσμο. Είναι η λάμπα που φωτίζει την αγαπημένη σας γωνιά ανάγνωσης. Εσείς αποφασίζετε τι ακριβώς είναι και πως θέλετε να κάνετε τη ζωή σας ομορφότερη με αυτήν.» έγραψαν στη σελίδα της IndieGoGo.

Για περισσότερες πληροφορίες…

Δείτε τη Luna να φωτίζει με διαφορετικό τρόπο τις ζωές των ανθρώπων.

moon-lamp-luna-acorn-studio-8 moon-lamp-luna-acorn-studio-7 moon-lamp-luna-acorn-studio-6 moon-lamp-luna-acorn-studio-5 moon-lamp-luna-acorn-studio-4 moon-lamp-luna-acorn-studio-10 moon-lamp-luna-acorn-studio-3 moon-lamp-luna-acorn-studio-raw moon-lamp-luna-acorn-studio-2 moon-lamp-luna-acorn-studio-9 moon-lamp-luna-acorn-studio-1

Ακολουθήστε μας στο facebook: