Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2024
διάφοραΗ κουκουβάγια πετά πάνω από ένα κρεβάτι με φτερά και αποκαλύπτει ένα...

Η κουκουβάγια πετά πάνω από ένα κρεβάτι με φτερά και αποκαλύπτει ένα εκπληκτικό μυστικό.

Οι κουκουβάγιες barn ή αλλιώς τυτώ είναι εξαιρετικοί κυνηγοί με καταπληκτική νυχτερινή όραση και απίστευτη ακοή. Αυτά τα εκπληκτικά πλάσματα είναι ικανά να πετάξουν πολύ χαμηλά, πάνω από άλλα ζώα χωρίς εκείνα να τα ακούσουν ή να τα δουν. Οι εκπαιδευτές πουλιών Lloyd και Rose Buck από το Ηνωμένο Βασίλειο, έκαναν ένα πείραμα με την Kensa, την κουκουβάγια τους για να αποδείξουν πόσο αθόρυβα μπορεί να είναι τα πλάσματα αυτού του είδους.

Μια συσκευή καταγραφής ήχου ειδική για πτηνά με τα κατάλληλα μικρόφωνα χρησιμοποιήθηκαν σε ένα στούντιο ώστε να καταγραφεί κάθε ήχος από το Smudge το περιστέρι, τον Moses τον πετρίτη και την 11 ετών κουκουβάγια Kensa. Η διαφορά μεταξύ τους είναι τεράστια. Το κάθε πουλί είχε στο τέλος της διαδρομής τον Lloyd να το περιμένει με ένα ενδιαφέρον και δελεαστικό κέρασμα για να τα ενθαρρύνουν και να πετάξουν προς τα εκεί.

Όταν δείτε το βίντεο με την Kensa να πετάει, θα σιγουρευτείτε πως το θήραμά της δεν έχει καμία πιθανότητα επιβίωσης. Οι συγκεκριμένες κουκουβάγιες φαίνεται πως έχουν υπερδυνάμεις.

Απολαύστε το βίντεο με το ενδιαφέρον πείραμα παρακάτω.Τα πιο σημαντικά