Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΗ κόρη της Δέσποινας Βανδή γιόρτασε τα γενέθλιά της αγκαλιά με τον...

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή γιόρτασε τα γενέθλιά της αγκαλιά με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαϊδη, Μελίνα, έκλεισε τα 18 και φυσικά έκανε το καθιερωμένο πάρτι γενεθλίων της.

Η Δέσποινα Βανδή, λάμποντας από ευτυχία, ανήρτησε δύο φωτογραφίες που ποζάρει με την κόρη της στο πάρτι, στο σπίτι τους, και της εύχεται για τα γενέθλιά της,

“Εσύ σήμερα έγινες 18 κι εγώ δίπλα σου όλα αυτά τα χρόνια καλύτερος άνθρωπος! Σε αγαπούσα μωρό μου πριν ακόμα γεννηθείς! Να είσαι είσαι υγιής κι ευτυχισμένη”, ήταν τα λόγια της Δέσποινας Βανδή στο instagram, κάτω από την ανάρτησή της αγκαλιά με τη Μελίνα.

Φυσικά, από αυτή την οικογενειακή στιγμή, δεν θα μπορούσε να λείπει και ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Η τραγουδίστρια φαίνεται πως έχει αλλάξει τα πάντα στη ζωή της, αφού ο χωρισμός με τον Ντέμη Νικολαΐδη σηματοδότησε μια νέα περίοδο για την καθημερινότητά της.

Η Δέσποινα Βανδή έχει γνωρίσει τον σύντροφό της στα παιδιά της, κάτι το οποίο φάνηκε και από την παρουσία του ηθοποιού στο πάρτι των γενεθλίων της κόρης της. Μάλιστα, η Μελίνα Νικολαϊδη και ο Βασίλης Μπισμπίκης πόζαραν αγκαλιασμένοι και ανήρτησαν τη φωτογραφία στα stories του instagram.

6ccf3cbfddd84c72bf15d4658b8749d2

Ο πρώτος βέβαια που ευχήθηκε στη Μελίνα δημοσίως ήταν ο πατέρας της Ντέμης Νικολαΐδης, σε μια σπάνια δημόσια αναφορά του στην κόρη του.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής, “λύγισε” στον αέρα της εκπομπής του αναφερόμενος στην κόρη του Μελίνα που έγινε 18 ετών τονίζοντας ότι “Είναι το Supergirl του” και ότι θέλει να την δει ευτυχισμένη ενώ αποκάλυψε το τραγούδι που της αφιερώνει κάθε χρόνο…Τα πιο σημαντικά