Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024
αληθινές ιστορίεςΗ κόρη μας παράτησε τις σπουδές της και εργάζεται σε εpωτικές ταινίες

Η κόρη μας παράτησε τις σπουδές της και εργάζεται σε εpωτικές ταινίες

Εγώ και ο άντρας μου ανακαλύψαμε πρόσφατα ότι η κόρη μας εγκατέλειψε το πανεπιστήμιο και παραιτήθηκε από τη δουλειά της για να γυρίσει ερωτικές ταινίες. Ο ενθουσιασμός μας είναι τεράστιος! Αυτή την καριέρα ονειρευόμασταν πάντα για το παιδί μας. Σαφώς και αστειεύομαι.

Και εγώ και ο πατέρας της έχουμε πέσει να πεθάνουμε. Η κόρη μας ήταν πάντα εγωίστρια και δεν δίσταζε να το φτάνει στα άκρα όταν δεν της κάναμε το χατίρι. Είναι τεμπέλα και έχει μάθει να τα βρίσκει όλα έτοιμα στο χέρι. Προφανώς έψαχνε εύκολο χρήμα χωρίς να χρειάζεται να πηγαίνει κάθε μέρα στη δουλειά.

Απ’ ότι μάθαμε τον πρώτο καιρό χρησιμοποιούσε το πραγματικό της όνομα στις φωτογραφήσεις και τα βίντεο. Με μία γρήγορη αναζήτηση στο Google βλέπεις τα πάντα!!!

Ντρέπομαι να κυκλοφορήσω και πιο πολύ ντρέπομαι όταν με ρωτούν πώς τα πάει στο πανεπιστήμιο, πότε θα πάρει το πτυχίο της και πώς τα πηγαίνει στη δουλειά. Τι να τους πω; Ότι τα παράτησε όλα για να γυρίζει τσόντες; Με τα πολλά είπαμε στο σόι που ρωτούσε ότι παράτησε το πανεπιστήμιο γιατί δεν ήταν ευχαριστημένη από τη σχολή που διάλεξε αλλά όταν με ρωτούν για τη δουλειά της κολλάω και δεν ξέρω τι να τους πω. Έχουμε βαρεθεί να λέμε δικαιολογίες για να «ξεγλιστρήσουμε» και ξέρουμε καλά ότι αργά ή γρήγορα η αλήθεια θα μαθευτεί. Η κόρη μου μας παρακάλεσε να μην πούμε τίποτα και σε κανέναν αλλά δεν ξέρω τι να κάνω. Ντρέπομαι για την επιλογή της και νιώθω ότι είμαι κακή μητέρα. Ο άντρας μου από την άλλη λέει ότι καλύτερα να το πούμε εμείς πριν το μάθουν όλοι μόνοι τους και είναι χειρότερα τα πράγματα. Δεν ξέρω πια τι να κάνω…

Νανά

Τα πιο σημαντικά