Οι κόρες του Ομπάμα σκανδάλισαν τις ΗΠΑ με τις μικροσκοπικές τους φούστες!

30 Νοεμβρίου, 2014 11:58 ΜΜ
More videos

Ο ρόλος του Προέδρου και ο τρόπος με τον οποίο πρέπει να φέρεται η οικογένεια και το περιβάλλον του είναι κάτι που παίρνουν πολύ στα σοβαρά οι Αμερικανοί, ωστόσο, αυτό που συνέβη μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών μάλλον ξεπέρασε τα όρια.

Η οικογένεια Ομπάμα έδωσε σύσσωμα το παρών στην καθιερωμένη τελετή «απόδοσης χάρης» σε γαλοπούλα, ωστόσο, η φετινή τελετή έφερε αντιδράσεις και πυρά κατά του προέδρου, ενώ, αφορμή ήταν οι… κόρες του.

Η Μάλια και Σάσα Ομπάμα, 16 και 13 ετών αντίστοιχα, εμφανίστηκαν με κοντές φούστες και το γεγονός αυτό προκάλεσε αντιδράσεις.

Μάλιστα, μια εκπρόσωπος ρεπουμπλικανού γερουσιαστή, η Ελίζαμπεθ Λάουτεν, ανέβασε ένα ιδιαίτερα εχθρικό μήνυμα στο Facebook γράφοντας «Αγαπητή Σάσα και Μαλία, καταλαβαίνω ότι διανύετε και οι δύο αυτά τα απαίσια εφηβικά χρόνια, όμως είστε μέρος της Πρώτης Οικογένειας. Προσπαθήσετε να δείξετε λίγο κλάση, σεβαστείτε τουλάχιστον τον ρόλο σας».

Ωστόσο, το μήνυμα της Λάουτεν έφερε σωρεία αντιδράσεων, ενώ, εκατοντάδες χρήστες του Facebook, ζητούν την απόλυσή της.

Η Λάουτεν, μάλιστα, έφθασε στο σημείο να «διαπιστώσει» ότι οι γονείς του δεν αποτελούν πρότυπο για τις Σάσα και Μάλια και σημείωσε «Ντυθείτε σαν να αξίζετε τον σεβασμό και όχι μια θέση σε μπαρ»!

Μετά τον σάλο η εκπρόσωπος του γερουσιαστη επανήλθε στο Facebook και αφού έσβησε τα υβριστικά σχόλια έγραψε «Αφού προσευχηθήκαμε πολλές ώρες και αφότου μιλήσαμε με τους γονείς τους αναγνωρίζουμε πόσο σκληρά ήταν τα λόγια της».

Από το περιβάλλον του Προέδρου, πάντως, σχολίασαν την κίνηση της Λάουτεν αναφέροντας ότι όποιος θέλει μπορεί να ασκήσει σκληρή κριτική στον Μπαράκ Ομπάμα, αλλά ας αφήσει ήσυχη την οικογένειά του.

Μιλάμε για δύο μικρά παιδιά 16 και 13 ετών.

iefimerida.gr