Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΗ Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσίευσε κατά λάθος το τηλέφωνο της Φωτεινής Πετρογιάννη και...

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσίευσε κατά λάθος το τηλέφωνο της Φωτεινής Πετρογιάννη και έγινε ο χαμός

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η Φωτεινή Πετρογιάννη βρίσκονται σε έντονη κόντρα, από την περίοδο που βρίσκονταν και οι δύο στον Alpha, με αποκορύφωμα τα ξημερώματα της Πέμπτης, οπότε αντάλλαξαν δεκάδες tweets με αλληλοκατηγορίες και υπαινιγμούς.

Η γκάφα που έκανε άθελά της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Έτσι, σε ένα από τα tweets, όπου η παρουσιάστρια ήθελε να αποδείξει ότι η δημοσιογράφος την έπαιρνε τηλέφωνο, το βράδυ της Τετάρτης, ανέβασε τον αριθμό του τηλεφώνου της.

Μπορεί η παρουσιάστρια να έσβησε κάποιους αριθμούς από τη τηλέφωνό της δημοσιογράφου, ωστόσο, οι χρήστες του διαδικτύου κατάφεραν εύκολα να τους διακρίνουν με μια απλή επεξεργασία.

Όπως υπογράμμισε ο δημοσιογράφος Κώστας Τσουρός, στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», από τότε πολλοί είναι αυτοί που έσπευσαν να της στείλουν μηνύματα.

«Κάποιοι επεξεργάστηκαν το τηλέφωνό της και της στέλνουν συνεχώς μηνύματα. Από χθες όλοι της στέλνουν μηνύματα στο κινητό, είτε χλευαστικά είτε υποστηρικτικά», επεσήμανε ο Κώστας Τσουρός και πρόσθεσε πως επικοινώνησε με τη Φωτεινή Πετρογιάννη, η οποία είναι ιδιαίτερα ενοχλημένη και τόνισε «είναι πολύ στενοχωρημένη και θέλει να μπει μία τελεία εδώ».

Το επίμαχο tweet της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με το τηλέφωνο της Φωτεινής Πετρογιάννη:Τα πιο σημαντικά