Η κοινή συνέντευξη της Νικολούλη με το γιο της

11 Νοεμβρίου, 20211:08 ΜΜ

Η Αγγελική Νικολούλη παραχώρησε συνέντευξη στη Δώρα Αναγνωστοπούλου και εκτός των άλλων μίλησε ο γιος της, Κωνσταντίνος Μουσούλης.

Η οικογένεια είναι η σπουδαιότερη ιστορία της ζωής μου, έμεινα πολλά χρόνια παντρεμένη και έχουμε αποκτήσει ένα υπέροχο παιδί. Τον θαυμάζω το γιο μου. Έχει ανοίξει το δικό του δρόμο και πετάει με τα δικά του τα φτερά. Δεν θα το έλεγα ότι είμαι η κλασική μαμά», δήλωσε η δημοσιογράφος.

Στη συνέχεια ο γιος της μίλησε για το πώς ήταν η παρουσιάστρια σαν μαμά. «Υπήρχε μια ισορροπία στην οικογένεια. Τα ισορροπούσε όλα, δεν ξέρω πώς το έκανε αλλά δεν ένιωθα ότι μου έλειψε κάτι από τη μητέρα μου. Κάπως το έκανε ακόμα δεν ξέρω το πώς, τα συνδύαζε και ήταν πάντα εκεί, τα κατάφερνε. Μόνο όταν έπαιζα αγώνες kick boxing και πυγμαχίας δεν ερχόταν γιατί δεν ήθελε να βλέπει το ξύλο και την καταλαβαίνω», δήλωσε στην εκπομπή «Mega stories».

Υπήρχε κάποια υπόθεση με την οποία έχει καταπιαστεί που να θυμάται εκείνος περισσότερο; «Θυμάμαι πως είχε βρει μια κοπέλα που είχε εξαφανιστεί και εκείνο το βράδυ δεν είχε ποιος να τη φιλοξενήσει και ήρθε σπίτι μας. Τότε δεν το καταλάβαινα όλο αυτό σαν κάτι ιδιαίτερο, ήταν μια φυσιολογική ζωή. Επίσης πολύ την επηρέασε η υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News