Η κυβέρνηση του Μεξικού ζήτησε από καλλιτέχνες να ζωγραφίσουν 200 σπίτια για να ομορφύνουν την κοινότητα

25 Ιουλίου, 2015 4:42 ΜΜ
More videos

Μια ομάδα νέων ανθρώπων που είναι γνωστό ότι χρησιμοποιεί το γκράφιτι ως μέσο έκφρασης, συνεργάστηκε με την κυβέρνηση του Μεξικού για ένα σπουδαίο έργο. Αποφάσισαν να αλλάξουν την όψη της Palmitas, μιας πόλης στην περιοχή Pachuca.

Η Germen Crew όπως είναι γνωστή η ομάδα, ζωγράφισε 209 σπίτια ή αλλιώς 20.000 τετραγωνικά μέτρα προσόψεων κάνοντάς τα μια ενιαία τοιχογραφία που θυμίζει ουράνιο τόξο.

Σύμφωνα με το streetaernews, το αντίκτυπο αυτής της πράξης ήταν κατά βάση θετικό. 452 οικογένειες ή για την ακρίβεια 1808 άτομα, επηρεάστηκαν από αυτό με αποτέλεσμα η βία μεταξύ των νέων να εξαλειφθεί εντελώς. Η ομάδα, έκανε προτεραιότητα την συμμετοχή στα κοινά της περιοχής που εν μέρει εξηγεί για πιο λόγο υπήρχαν καλά αποτελέσματα.

Δείτε παρακάτω την περιοχή που μετατράπηκε σε κάτι διαφορετικό.

crew-germen-graffiti-town-mural-palmitas-3 crew-germen-graffiti-town-mural-palmitas-7 crew-germen-graffiti-town-mural-palmitas-10 crew-germen-graffiti-town-mural-palmitas-2 crew-germen-graffiti-town-mural-palmitas-9 crew-germen-graffiti-town-mural-palmitas-4 crew-germen-graffiti-town-mural-palmitas-1 crew-germen-graffiti-town-mural-palmitas-gif-2 crew-germen-graffiti-town-mural-palmitas-8 crew-germen-graffiti-town-mural-palmitas-5