Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024
αληθινές ιστορίεςΗ κοιλιά της μεγάλωσε υπερβολικά όταν περίμενε το τέταρτο μωρό της. Δείτε...

Η κοιλιά της μεγάλωσε υπερβολικά όταν περίμενε το τέταρτο μωρό της. Δείτε όμως τι συνέβη…

Το να κάνεις σχέδια είναι ωραίο αλλά η ζωή έχει τα δικά της σχέδια. Αν  και στους περισσότερους  από εμάς, οι εκπλήξεις είναι καλοδεχούμενες, υπάρχουν και εκπλήξεις που είναι τραγικές. Εκεί φαίνεται και ο χαρακτήρας των ανθρώπων.

Για το παρακάτω ζευγάρι, που περίμενε το τέταρτο παιδί του,  η ζωή τους φύλαγε μια πραγματικά τραγική έκπληξη. Είναι δύσκολο να σκεφτεί κανείς κάποια πιο δύσκολη απόφαση.

Η Chloe και ο Rohan Dunstan, είχαν ήδη μια μεγάλη οικογένεια. Ωστόσο, το ζευγάρι από την Αυστραλία, ήθελε και μια κόρη, αφού είχε τρία αγόρια ηλικίας  1,2 και 3 χρόνων. Έτσι αποφάσισαν να δοκιμάσουν άλλη μια φορά. Η Chloe έμεινε πάλι έγκυος.

0f0ffccb4b7a06ad28f261c6aba9dff6Η Chloe και ο Rohan Dunstan ήταν πολύ χαρούμενοι. Είχαν ήδη τρία υπέροχα παιδιά και θα αποκτούσαν ένα ακόμη. Αυτή η εγκυμοσύνη όμως ήταν διαφορετική. Η κοιλιά της μεγάλωνε πιο γρήγορα από τις άλλες φορές και συνέχιζε να μεγαλώνει.

dfacd36b2c4fc6a1ee84aaf630257fe8

Ο υπέρηχος έδειξε το γιατί: Τρίδυμα! Ξαφνικά, η οικογένειά τους θα διπλασιαζόταν. Ανάμεσα στα μωρά ήταν και ένα κορίτσι, που το ζευγάρι ήθελε τόσο πολύ.
f019aa157452bed5305f44e297080b5dΔυστυχώς, ο υπέρηχος έδειξε επίσης, ότι ένα από τα μωρά δεν έπαιρνε αρκετό οξυγόνο -και έτυχε αυτό να είναι το κορίτσι. Ξαφνικά η Chloe και ο Rohan είδαν το όνειρό τους να μετατρέπεται σε μια τρομακτική απόφαση: Με το μικρό κορίτσι να πεθαίνει μέσα της, θα έπρεπε ή  να διακινδυνεύσουν την γέννηση και των τριών ή να αφήσουν να πεθάνει η κόρη τους και να σώσουν τα δυο αγόρια. Ήταν ένα σκληρό χτύπημα από την ζωή!

69289de1c7db72e0b05149e5f08bd7d5

Μετά από αρκετή σκέψη, το ζευγάρι αποφάσισε να σώσει και τα τρία του παιδιά. Έκαναν καθημερινά υπέρηχο για να βλέπουν την εξέλιξη της εγκυμοσύνης και ήταν σε συνεχή επικοινωνία με τον γιατρό της. Τελικά τα γέννησε πολύ πρόωρα και ήταν ακόμα σε κίνδυνο για αρκετές εβδομάδες.

7

Η Chloe και ο  Rohan σκεφτόντουσαν πολύ την απόφασή τους ακόμα και μετά τη γέννηση από τα τρίδυμα, ξέροντας ότι διακινδύνευσαν τη ζωή όλων των παιδιών τους. Αλλά ο Henry,ο Rufus, και η Pearl συνέχισαν να μάχονται και να δυναμώνουν.

8Εννιά εβδομάδες μετά, ο  Henry και ο Rufus πήγαν επιτέλους σπίτι για να γνωρίσουν τα μεγαλύτερα αδέρφια τους. Η αδερφή τους όμως έπρεπε να παραμείνει στο νοσοκομείο γιατί δεν ήταν έτοιμη ακόμα. Αλλά η οικογένεια είχε σταθεί στα πόδια της, και πλέον το ζευγάρι είχε 6 παιδιά ηλικίας 3 ετών και κάτω.

9Με τόσα παιδιά σε τόσο κοντινή ηλικία, μπορείτε να φανταστείτε ότι αυτή την οικογένεια την περιμένουν αρκετά δύσκολες ημέρες, αν και ήδη έχουν δείξει την αποφασιστικότητά και τη δύναμή τους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα στηρίζουν για πάντα ο ένας τον άλλον.

10

Πηγή: Six Little Dunstans: Our Triplet Journey

Τα πιο σημαντικά