Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΗ Κατερίνα Λέχου αποκάλυψε την ηλικία της

Η Κατερίνα Λέχου αποκάλυψε την ηλικία της

Η Κατερίνα Λέχου αναφέρθηκε στον λόγο που μιλά ανοιχτά για την ηλικία της, την κολλητή που δεν έχει αλλά και τη σχέση με τη μητέρα της.

Η Κατερίνα Λέχου μίλησε στην Αθηναϊδα Νέγκα για την ηλικία της, το μυστικό της ομορφιάς της αλλά και την ψυχοθεραπεία.

«Λέω την ηλικία μου και φεύγει το βάρος από πάνω μου… Τι να κρύψω; Το μόνο κουδούνι που μου χτύπησε ήταν πριν δυο χρόνια, στα 55, που είδα ότι επειδή πλέον κουράζομαι πιο εύκολα, θέλω να κάνω μόνο πράγματα που θέλω πραγματικά. Δεν κάνω καθόλου παρέα με τους ίδιους ανθρώπους. Προχωράμε μέσα στα χρόνια και διαχωρίζονται οι ζωές μας. Σε τέτοιες φάσεις είναι που ως εκ θαύματος μπαίνει κάποιος νέος άνθρωπος στη ζωή μου. Δε θα συναναστρέφομαι με 10 ανθρώπους ταυτόχρονα, αλλά με τέσσερις. Δεν έχω κολλητή φίλη γιατί δε θέλω… Δε μου αρέσουν αυτού του είδους οι εξαρτητικές σχέσεις» ανέφερε.
«Η εξαρτητική σχέση είναι να ζεις μέσα από τη ζωή του άλλου. Εγώ επί πολλά χρόνια αναζητούσα την τρυφερότητα που δεν πήρα από τη μαμά μου, το χάδι. Έμεινα στο πατρικό μου μέχρι τα 35 μου. Έχω πολύ καλές σχέσεις με τους γονείς μου, απλώς κάτι λείπει. Η μητέρα μου δεν ήταν τρυφερή γιατί δεν την είχαν τρυφερέψει κι αυτή», αποκάλυψε παράλληλα.
«Η ψυχοθεραπεία αν θες να την κάνεις καλά, είναι χρονοβόρα διαδικασία… Για τους ηθοποιούς νομίζω είναι απαραίτητο να κάνουν ψυχοθεραπεία γιατί είναι δύσκολες οι ισορροπίες…», πρόσθεσε.

«Στον νεότερό μου εαυτό θα έλεγα να μην έχει τόσες ανασφάλειες. Έχασα πολύ χρόνο λόγω των ανασφαλειών μου… Σε μεγάλο βαθμό την αυτοπεποίθηση την οφείλουμε στους γονείς μας. Μοιάζω σε πολλά πράγματα με τους γονείς μου…», εξομολογήθηκε η Κατερίνα Λέχου.

Τέλος, αποκάλυψε ότι το μυστικό ομορφιάς της είναι το μέτρο που είχε πάντα στη ζωή της.

Τα πιο σημαντικά