Η Καραβάτου σε Σεργουλόπουλο – «Αυτό ήταν ένα σπαρακτικό τηλεφώνημα, το θυμάμαι»

1 Ιουλίου, 20233:14 ΠΜ

Καλεσμένη στην τελευταία εκπομπή του «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» φιλοξενήθηκε η Κατερίνα Καραβάτου. Η παρουσιάστρια του My Style Rocks μίλησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο που πέρασε πρόσφατα στη ζωή της, με αφορμή ένα τηλεφώνημα που είχε κάνει στον παρουσιαστή.

«Ήταν πολύ άσχημη περίοδος η περσινή. Αυτό ήταν ένα σπαρακτικό τηλεφώνημα, το θυμάμαι. Ήταν να έρθω το καλοκαίρι, να είμαστε μαζί και λόγω όλων αυτών δεν μπόρεσα τελικά», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου.

«Στη δική μου περίπτωση είχα φτάσει τόσο πάτο, που μετά είχε μόνο επάνω να πάει. Άλλοι άνθρωποι με αντίστοιχες δυσκολίες να μην αισθανθούν το ίδιο. Μου είχαν πέσει πολλά μαζεμένα και αποφάσισα ότι πρέπει να με φροντίσω. Εννοείται ότι πήγα σε ειδικό», παραδέχεται αμέσως μετά.

«Θέλω να τα βλέπω αισιόδοξα και χαρούμενα τα πράγματα στο μέλλον», επισημαίνει η Κατερίνα Καραβάτου.

«Θέλω να βρω το κουράγιο να τα αφήσω ελεύθερα, να βρω τη δύναμη να το αντέξω. Εμένα μου βγήκαν πολλά πράγματα στη συνέχεια, που θα έπρεπε να τα είχα αντιμετωπίσει η ίδια πολύ νωρίτερα.

Θα ήταν καλύτερο τα πράγματα να γίνονται στην ώρα τους. Όταν κρατάς πράγματα μέσα σου και τα λες πολύ αργότερα, μπορεί να γίνει μία μεγάλη έκρηξη. Εγώ μίλησα με τη μητέρα μου για κάποια πράγματα, όταν πια ήμουν 40 κάτι», εξομολογείται η Κατερίνα Καραβάτου για τη σχέση με τα παιδιά της σε άλλο σημείο της συνέντευξης.
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News